Atsakymai

  1. 8

    Lietuvoje siuo metu yra 2 zinomos moterys - Grybauskaite ir Bruzaite:))) Jei rimtai, tai mane nervina tas ispustas burbulas ir perdetas ziniasklaidos demesys moteriai, nuzudziusiai savo vaikus. Ar ne per daug garbes? Tarybiniais laikais greiciausiai butu ja ipsichiatrine uzdare, nugyde iki "darzoves" ir visi pamirse senai.

    linelis

  2. 6

    baisu net pagalvoti apie toki zmogu .dar jai demesio reikia.sedetu ir tyletu.matai tai jai tas tai jai anas...

    deimantina

  3. 6

    Gerai cia lineli pasakei. Gaila kad pas mus nera mirties bausmes. Maziau butu brudo lietuvoi, o daba sedi ir eda is musu pinigu.

    kristulele

  4. 6
  5. 5

    man visu pirma neisnesa protas kaip galima nuzudyti savo vaikus... :( antra : ji neverta nieko gero kas dar yra like siam pasaulyje... nervas ima kai dar bando kazka irodinte,atceit ne ji nuzude... nors ne vienas nezinom tikrosios tiesos kaip ten kas vyko ,bet jei ji istiesu nuzude tai ji ne zmogus o vaikzude...nes zmogus savo vaiko nenuzudytu...

    Milana69

  6. 5

    kokia ce gali buti nuomone apie vaikzude! dar bando kaska irodinet, verkia atsisedus.. reikejo tiesas sneket pries teisma, o dabar po visko ji kaltu iesko.. prisipazino tai lai sedi dabar iki gyvos galvos.. isvis mirties bausmes jai reikia uz toki poelgi.. kraujas uzverda pagalvojus.. :( ka ji galvoja kad teismai juokai jai, dabar jau ji nekalta sakosi.. dukra kaltina,negaliu as sneket net.. nes prirasysiu ce apie ja visko.. tikrai pritariu mamytem per daug jai demesio, isvis ja izoliuot reiketu kad sedetu viena ir nesneketu su ja niekas, nes ten kaleime jai kaip laisvei daro viska tik kad mazesnei aplinkoi.. gal per ziauriai kalbu bet uz jos poelgi neziauriau......

    kristale

  7. 5

    pritariu visoms pasisakiusioms, jai tikrai per daug garbes, nera cia ko apie ja daug kalbeti, tai gal pakalbinkim visus kalejime sedinciu, juk jie visi savotiskai zavus, kazkam sukels gailesti, ju toks darbas. iskreiptas musu ziniasklaidos poziuris formuoja iskreipta visuomene! apie visus zmogzudzius ir vaikzudzius reikia rodyt taip kaip yra is blogos puses ir jokiu teigiamu cia spektu neieskoti. tikrai gaila, kad nera mirties bausmes, gal reiketu vel ja sugrazinti, nes yra saliu kur ji egzistuoja ir niekam tai netrukdo ir niekas tos salies nesmerkia. akis uz aki kaip sakoma net biblijoje.

    juliete

  8. 5

    apie tokius zmones nuomones neturiu deja jai per daug suteikta garbes nuzudzius 2 vaikus

    nikitadew

  9. 4

    pritariu nikitadei per daug jai garbes visdelto nuzude du nieko kaltus vaikus,ir tikrai pritariu lineliu kam to reikia kam jai toks demesys lyg kokia zvaigzde butu. Tegul sedi tam kaleime kaip pele po sluota ir tyli.

    mamyciuke

  10. 3

    manyciau,kad tokius zmones reikia gydyti,nes labai abejoju,kad sveikas zmogus galetu savo vaika nuzudyti.Visos mes savo gyvybe atiduotume,kad tik musu vaikiukas butu gyvas,jei tektu rinktis.

    gintarep