• 10ats.

    Labukas, šiuo metu esu motinystės atostogose,kurios ne už ilgo pasibaigs. Neseniai girdėjau, kad turėtų priklausyti atostogos už tuos du metus,kuriuos buvau dekrete. Ar tai tiea,gal kas tikrai žino ir gali papasakoti? Ačiū

    aidaSDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    turetu priklausyti , jai tik pries tai nebuvai, taipat daukas priklauso nuo darbdavio.

    Renatuke333

  2. 1

    Kiek žinau, tai per pačias vaiko priežiūros atostogas (iki vaikui sueis treji) nebent vyras gali neapmokamų atostogų darbdavio prašyti, bet kad neviršytų bendra trukmė trijų mėnesių, o kad už atostogas šiaip sau mamai priklausytų atostogos, tai dar neteko girdėti.

    Anonimas

  3. 1

    Jei prieš dekretą nepanaudojote atostogų,manau galite jas panaudoti iš karto po dekreto,kitokių atostogų nebūna po dekreto nebūna.

    emiliukas

  4. 1

    labas apie tai man irgi butu idomu suzinoti

    martute

  5. 0

    Ačiū už atsakymus.Norėjau įsitikinti,nes žinojau kad negali taip būt.Norėjau sitikinti.O dar ir imsiu atostogų mėnesį,nes nebuvau išnaudojusi prieš dekretą.

    aidaS

  6. 0

    Moniqtea: Neklaidinkit,bunant VPA kasmetines atostogos nesikaupia.

    Jolka123

  7. 0

    vaiko prieziuros atostogos ieina i darbo staza ir tuo metu jusu darbovieteje kaupiasi atostogu dieneles. tik zinoma ju bus ne tiek daug kiek butumet turejusi dirbdama, o per pus maziau. zinau tai tikrai, nes mano viena bendradarbe pries isseidama i dekreta isnaudojo visas savo atostogu dieneles ir gryzusi po 2metu i darba vel turejo 28dienas atostogu. taigi, po to kai grysite i darba, po kurio laiko galite eit ir prasytis darbdavio atostogu.

    Anonimas

  8. 0
  9. 0

    beabejo, kad nera tokiu, nebent is anksciau nepanaudojus buvai. Butu kvailas istatymas, tada visi prisimtu pilna tokiu atostogu.
    Nueikit i darba, paziurekit gal dar turit kelias dienas is seniau ir pasiimkit :) arba jei duod prasykit neapmokamu, jei nenorit dar grysti i darba :)

    Adri

  10. 0

    Atostogos kaupiasi tik bunant nestumo ir gimdimo atostogose (uz 4 men),bunant vaiko prieziuros atostogose atostogos nesikaupia.

    Jolka123