Atsakymai

  1. 3

    na ziurint koks pstiekalas domina?zinau greitas ir skanias ir gaivias salotas..reikia salotu,saulegrazu,vynuogiu ir aliejaus..labai skanu ir gaivu,nekoloringa

    nade

  2. 3

    Idarytos paprikos - ~500g farso, 2 dideles saujos ryziu, druskos, pipiru, 8 saldziosios paprikos. Isvirti ryzius, atvesinti, i farsa sudeti prieskonius, isminkyti, sudeti ryzius, isminkyti, paprikas nuplauti, isimti seklas, idaryti farsu, sudeti i puoda, ipilti siek tiek vandens ir letai troskinti ~1val. troskinant galima uzdeti tarkuotos morkos. Valgyti su bulvem ir "ryzu" padazu :)

    Isnykstanti

  3. 2
  4. 1

    as panasei darau kaip rase anonimas,tik ne vien sparagus,bet ir brokolius,morkas,kalafijota dedu.labai visi noriai valgo.ypac mazasis megsta mano visokius troskinius su darzovemis :) aciu dievui nereik pr prievarta siulyt suvalgyt kokia darzove :)

    mylime

  5. 1

    na jeigu kalbeti apie kasdienini patiekala, tai as dabar labai daznai gaminu troskini is sparaginiu pupeliu. Dabar sparagu sezonas, daug ju turim, o vaikai laaaabai noriai valgo. Reikia pasudytame vandeny apvirti pupeles, kitam puode apviriu supjaustytas bulves, ant keptuves pakepinu ant sviesto morkas, svoguna ir pievagrybius (vietoj pievagrybiu gali buti desreles, jeigu miegstat). Tada visus produktus sudedu i gilia keptuve-troskintuva, iberiu zaluminu, kelis gabaliukus sviesto, sauksta grietines, truputi vandens ir dar patroskinu. Skanaus :)

    Anonimas