• 10ats.

    Vakar buvau nuvykus i gimdymo namus,nes prasidėjo skausmai nugaroj.Kai nuvykau pasakė kad yra atsivėrę 1cm.Šiandien vėl nuvykau,kad patikrintų,tebėra vėl 1cm. Kiek laiko Jūms užtruko kol atsivėrė iki reikiamų cm?Ar galėjo man nubėgti vandenys,bet aš to nepajaučiau?Iki termino liko 3sav.:)

    laiminga1993Priešlaikinis gimdymasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    gali vandenys ir nenubegti namuose cia ne taisykle kitoms kerpa terp tu kitu buvau ir as:) o su praviru gimdos kakleliu isvaiksciojau dar visa 1 men:) o buvo prasiveres 2cm:) kad veriasi tai cia nieko blogo aisku tik maziau judek daugiau ilsekis kad nepagimdytum dar nes vis del to dar nemazai laukt 3 savaiteles..

    Anonimas

  2. 3

    Anonime-Tu gal ne ten pataikei?Man 37sav.,o ne 11 sav.:)
    Aciu uz atsakymus:)

    laiminga1993

  3. 2

    kai vandenys nubega tikrai jauti..na versis tol kol atsivers..vienoms greiciau veriasi gimda,kitoms leciau..man asmeniskai atsivere per para..ir para laiko turejau kankintis..

    nade

  4. 2

    pajusi bus tap tarsi apsisisuotum tai geraj :)man kai buvo jau tiiek atsivera tai tik biski maude naktim ir viskas bet nebuvo nubege vandenis jie nubego kaskur kai buvo 4 cm

    jasulaitiene

  5. 2

    Gimdymas buvo skatinamas vaistais, iki 2cm. greit atsivere, o paskui labai ilgai niekas nevyko, laukiau ilgiau nei para, kol atsivere iki 10cm., ir tada pagimdziau :)
    Nemanau kad imanoma nepajausti, kaip nubego vandenys.
    As ta jausma dar dabar prisimenu :)))

    Yuki

  6. 2

    vandenu nutekejimo jokio tau nera,ir but negali,juo labiau kai nestumui tera 11savaiciu. O vandenu nutekejimas su atsiverusiu gimdos kakleliu,nieko bendro neturi.

    Anonimas

  7. 2

    na visu pirma jei jums nubegs vandenys ta tikrai pajusit ir suprasit :) man vandenis kirpo, o kai prasidejo namie saremiai, po dvieju valandu vykau i ligonine, sekiau laika kada vaziuoti, atvaziavus buvo keli cm prasivere, o po 10val jau buvo prasivere visiskai ir gimdziau :)

    Greta777

  8. 1

    Tikrai suprasi,kad nubego vandenys.I ligonine vaziuot reikia,kai nubega vandenys,ar saremiai kas 5min.,Ar daznai pasikartojantys.

    grirute

  9. 0

    man buvo like iki termino 2savaites uzejo staiga namuose skausmai galvojau kad prais bet prasikankinau visa nakti ryte isvaziavau i ligonine net pati nepajutau kada nubego vandenis bet man tinkamai atsivere tik po 5valandu

    Anonimas

  10. 0

    man buvo like iki termino 2savaites uzejo staiga namuose skausmai galvojau kad prais bet prasikankinau visa nakti ryte isvaziavau i ligonine net pati nepajutau kada nubego vandenis bet man tinkamai atsivere tik po 5valandu

    Anonimas