• 3ats.

    gal yra kam gimda pasisukusi i stubura? Ir daktere sakiusi, kad pastoti labai sunku arba jei pastosi neisnesiosi kudikio?

    sesei gimda i stubura pasisukusi, tai niekaip pastoti negali. gal jum buvo taip? bet vistiek pastojot po metu ar dvieju?

    mamukadzaMoters sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Netiketai perskaiciau tavo tema.. Snd buvau klinikose su siuntimu tyrimams. Kadangi 12 nestumo savaite, tai padare pirmaji tyrima del vaikelio bukles, issivystymo ir t.t.
    Pastojau sunkiai, nors nesisaugojom 3-4 metus. Ginekologe, kuri mane apziurejo, pasake, kad per visa amziu kol dirbu, nebuvau maciusi tokios gimdos padeties. Tik 3 tokius atvejus turejo. Stipriai pasisukus. Echoskopu net silpnai mate vaisiu, teko daryti vaginalini, kad tyrimai butu tikslus..
    Rezultatas: Tiek laiko negalejau pastoti del gimdos pasisukimo. Sake, mano atveju, taip pasisukus, kad neimanoma buvo pastoti, palinkejo sekmes ir sake labai dziaugtis.

    O as padariau taip:
    Po lytinio akto, atsiguliau ant nugaros, pasikisau maza pagalvele po uzpakaliu, ir neleidau niekam niekur teketi :)) tik viena karta taip ir pavyko matyt.. zinoma, vaisingas dienas sekiau, matyt taip ir pataikiau :) tad viska reikia isbandyti.. jei ir labai nusiviliam bebandydami.. Pagalvele man padejo :)

    Laimute86

  2. 2

    Mano gimda pasisukusi į stuburą , sakė kad bus sunku pastoti, o dėl gimdymo niekas nieko nesakė. Pastot su pirmu vyru bandžiau visaip, liepė ir kojas laikyt ir šuniuko poza mylėtis. Praėjo 8 metai ir visą laiką nesisaugojom ir nieko. Tačiau gyvenimas susiklostė taip, kad 9 metais iširo šeima. Aš su dabartiniu vyru gal po antro mėnesio draugystės pastojau. Tiesa buvo persileidimas, bet manau nuo nervų nes vyko dar skyrybų procesas. O antrą sykį vėl lb greit pastojau ir išnešiojau ir sportavau iki 8 mėn nėštumo. Tik va gimdymas buvo labai sunkus, nes gimda pakrypus į stuburą ir niekaip pati būčiau nepagimdžius, darė cezario pjūvį. Nuraminkit, tikrai pastos, tik reik neįsitempti. Beje aš įsitikinus, kad dangus vaikelius siunčia.

    rasarockina

  3. 1

    labai panasi ir mano istorija :),taip kaip <rasarook> tikrai imanoma pastoti ir isnesioti vaikeli ,tik reik noro ir uzsispyrimo , o jei bando ir nepastoja kreipkites i privacias vaisingumo klinikas jie jums pades pastoti , arba gydyma paskirs kazkoki , kad greiciau pastotumet :

    nežiniukė