• 20ats.

    Mamanijos nauda

    Mamytės dėl ko užsiregistravote mamanijoje ar tam,kad pasidalintumėt patirtimi gautumėt patarimų ar tam,kad bendrai pabendrautumėte? :)) Ai ir dar toks klausimas ar turite čia mamanijoje nors viena mama su kuria galėtumėte taip atviriau beveik apie viską kalbėti ? :))) tiesiog pasidarė įdomu ;)

    KeituksLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 7

    Labas 'Keituks' :)) oi, yra cia mamyciu.. ir busimu ir esamu.. Uzsuku, pabendraut, pasiteiraut, jei ko nezinau ir padeti kazkam, jei zinau atsakyma :)) Idomus puslapis.. vertingas :)) Sekmes mamos :)

    Laimute86

  2. 4

    na tokios mamos nera su kuria apie viska pasipasakociau, butu saunu tureti, o cia bunu tam kad igaut patirtis, vis gi suzinai konors naujo cia pasisededama:)

    Esta

  3. 3

    Uzsiregistravau cia, kai tik suzinojau apie savo nestuma, uzsiregistravau tam, kad gauti info norimos, pabendrauti. Dabar jau tapo kaip manija :D kas diena uzeinu, pasilabint, paplepet. :) Kazkaip visai nieko sis puslapiukas man.. :)

    SantaSantute

  4. 3

    Mamanija man tapo iprociu ir siokiu tokiu pabegimu nuo kasdieniu rupesciu, o cia tiek visko vyksta kartais, ir juokingo ir graudaus, bet nauda yra irgi, kartais gaunu protingu atsakymu, pati, gal ir ne visada protingai, stengiuosi patarti:D

    Anonimas

  5. 3

    As uzsiregistravau, kad galeciau pasvarstyti vienu ar kitu klausimu su mamnijos narem, patartu ar pan.Ir kad suzinociau atsakymus i kokius rupimus klausimus, nebendrauju nei su viena

    Burbuliss

  6. 3

    uzsiregistravau cia del gaunamos naudingos informacijos,ir siaip kada pati uzduodu klausima kas susija su vaiku visada isgirstu reikalinga atsakyma,pastaba ar tiesiog patarima..na aisku is to bendravimo ira ir siokia tokia nauda,va dbr kai laukiuosi antro vaikelio pasiemiau is cia ir buteliuku ir soskiu..siaip bendrauju su keleta mamu is cia asmeniskomis zinutemis,apie daug ka pakalbame

    nade

  7. 3

    Užsiregistravau pasidalinti savo patirtimi ir pasitart su kitom mamytėm, padovanot ko nereikia. Tikrai džiaugiuosi būdama šio puslapiuko nare.

    rasarockina

  8. 3

    Man patinka klausimu - atsakymu rubrika, skiltyje Bendrauk nedalyvauju, nes neturiu tiek laiko. Uzsiregistravau cia, kad gauciau atsakymus i man rupimus klausimus, skaitau kitu mamyciu patirti, tada kazka prisitaikau sau. Esu gyvai susipazinus su pora mamyciu mamanijos deka, kuo ypac dziaugiuosi.

    Vita_321

  9. 3

    kaip tik prisiregistravau cia buvo viskas kitaip.. buvo mamos kurios ateidavo pasidalint patirtimi, uzduoti ydomius klausimus, su kuriomos snekedavom iki isnaktu, esam kelis kart susitikusios kaune :) su keliom iki siol susirasom per tel.. dabar jau tik kelios liko tokios 'istikimos' su kuriom dar cia pasnekam..

    kristale

  10. 3

    beveik "gyvas" bendravimas yra tikrai smagu.man jau beveik iprotis:)

    raima