Atsakymai

  1. 4

    tarp mano vaiku 2metai 2men. skirtumas. Pirmus metus man buvo labai sunku, net galvojau, kad padarem klaida su tokiu mazu skirtumu. Bet dabar mano vaikams 7 ir 5 metai, tai negaliu atsidziaugti. Jie draugai, vienas kita uzima, savarankiski, labai liukas. Tai gi atsiperka pirmu metu sunkumai su kaupu

    Anonimas

  2. 3

    na pas maniskius 1 metu skirtumas, tai is pradziu buvo sunkoka, nes maziukas buvo neramus, o seip dabar galiu pasakyti kad dziaugiuosi kad toks skirtumas :)) aisku su visais vaikais yra savu sunkumu, nesvarbu koks skirtumas :)

    lolita24

  3. 3

    Manau kad nelengva. Antro vaiko noreciau, kai mano sunui butu bent 5 metukai :)

    Yuki

  4. 3

    Pametinukus visada sunku auginti,bet laikui begant,bus vis lengviau :)

    Jolka123

  5. 2

    sunku, kol kūdikis bus antrasis, vėliau tai gal nėra taip sunku :)

    Ganešas

  6. 2

    Pas mane tarp vaiku skirtumas 1m ir 10 men tai is pradziu kol mazoji nesliauziojo tai dar ir nelabai sunku buvo sunus naktimis gerai miegojo, o kol mazoji nemokejo vaikscioti tai sunelis prie sesutes visai nelindo. O vat kai paaugo dukryte kai pradejo vaikscioti tai vaikai pradejo pestis. Dabar sunui 5 m o dukrai 3 m tai jie beveik pastoviai pesasi, o kas svarbiausia dukryte dazniausiai nuskriaudzia savo broli :) . Bet seip esu labai laiminga turedama du nuostabius neklauzadas vaikus.

    ZivileN

  7. 2

    Man antras vaikas gims neuzilgo, o mazajam tik 21men dabar, tai jau isivaizduoju kaip bus sunku, plius dar gyvenu uzsienyje, tai nei mama negales atlekt bet kada padet ar dar kas nors, viska vienai teks daryt, vyras tik savaitgaliais presides... Bet as manau, kad pasikankinsiu kokius metus, o paskui bus vis geriau ir geriau, gales abu zaist, vyresnis kazko pamokys jaunesni ir tt.

    Vita_321

  8. 2

    sunku zinoma..nes ir tam ir tam vaikeliui demesio reikia..ir pati laukiuosi antro,tai nezinau,kaip cia susitvarkysiu,kaip reikes ta demesi paskirstyti abiems ir viska suspeti

    nade

  9. 2

    na priklauso ir nuo to koks yra pirmas vaikas.jei ramis tada nebus lb sunku.bet jei dar pasiutes tai vargas.musu pirmoji mergaite lb rami .buvo jai 3 kai brolis gime.nebuvo jokiu problemu.bet va sunui du su puse ir mazo tikrai nenoreciau,nes sitas lb sunkiai auga..

    skruzdux

  10. 2

    Pirmi metukai sunkoki, paskui jau su metais daug lengviau :)

    Pearl