• 14ats.

    Mamos, mano mazajai jau greit metukai, vis bijo pati vaikscioti, gal padetu mums stumdukas? ar pacios stumdukus pirkote ar turite? ar geras daiktas ir ar padeda vaikams pradet vaikscioti?Drauges vaikas buvo tingyniukas, pradejo vaikscioti nuo metu ir 2 menesiu, sakek kad pradejo vaikscioti tik su stumduko pagalba, kip jus manote ar tai tiesa? ar jis padeda..aciu uz atsakimus.

    EstaLavinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    as savo vaikui irgi esu nupirkusi stumduka,na mano tai labai mego zaisti su juom,dar ir dabar stumdo ir su lavinimo dalimi zaidzia visada:)tad mum ji labai praverte ir iki siol pravercia

    ABMamyte

  2. 2

    na kazkiek padeda..bet manau labiau praverstu vaikstyne..kartais vaikams buna fobija vaikscioti..

    nade

  3. 2

    Mes stumduko neturejom. Vaiksciot pradejom 13menesiu. Iki tol vaiksciodavom isikibe i baldus ir pasileide pastovedavom keliolika sekundziu.
    Netriu nieko pries stumdukus, bet manau, kad pinigelius verta jam leisti, juk jo reikes menesi ar du, o po to metysis namuose.

    Isnykstanti

  4. 2

    Mano kriksto dukryte pirmus zingsnius zengti padejo leliu vezimelis. Manau, geriau nupirkit vaikui leliu vezimuka. Vaikas kabinsis, stums vezima ir kartu pati eis :) Vezimeliu vaikas zais ir toliau, o stumdukas ismokus vaikscioti kaip ir nereikalingas bus.

    Imbiere

  5. 2

    mes stumduko neturejome,bet musu dukryte buvo tikra bailiuke tad rinkdavosi ropojima,o vaikscioti savarankiskai pradejo 1.3 menesiu ir nuo to tik geriau isvengeme traumu,nes be galo atsargi buvo. Dar pasinaudojau "bobutisku" patarimu vyras atsisedo priesais mane per kokius 3 metrus ir kalbino dukryte eiti pas ji pestute, o as laikiau ja ir paleidau eiti tada perziegnojau dukryte is nugaros (mociutes sako kad taip mama atrisa kojytes savo vaikui) nzn ar tai tiesa ar sutapimas,bet mazoji nuo tos akimirkos nukeliavo:)

    barskute

  6. 2

    As ji nupirkau, bet nelabai jis mego ji stumdyt kazkodel, ismoko vaiksciot pats, be stumduko pagalbos.

    Vita_321

  7. 2

    stumdukas gal ir padetu jei ji jo nebijotu,nes gali issigazt kaip jis pasistums,geriau uz rankytes pavedziokit

    mamulyte

  8. 2

    mano ir bijojo vaikscioti, bet po biski po biski ir pradejo zinok isikibus vaiksciotu,neskubek pirkti jokiu stumduku, pamatysi prades pati

    sauluze555

  9. 2

    mes turejom stumduka,bet musiskis vistiek pradejo vaiksciot tik pusantru sulaukes.siaip tai geras daiktas:)

    skruzdux

  10. 1

    mes neturejom stumduko, todel teko vedzioti uz rankos ilgai, vaikstuku jis nemego, bet stumdukas manau reikalingas, nes uz rankos vedzioti ne visi turi laiko

    vinipukas