Atsakymai

  1. 5

    Praeitą žiemą naudojom elektrinį spiralinį šildytuvą, bet tik tuo metu, kai maudydavom mažylę, nes pirmus mėn. maudėm kambary. Vėliau, kai perėjom maudytis į vonios kambarį, tai netgi prieš miegą kambarį išvėdindavom. Šiek tiek atšaldavo, bet geriau jau dvigubai užklodavau ir miegodavom švariame ore. Dar papildomai naudojom oro drėkintuvą. Nors pas mus ir negalima reguliuoti kambario temperatūros, bet kažkaip pakankamai šilta buvo kambariuose virš 22 laipsnių rodydavo. Žiūrėsim, kaip bus šią žiemą. Girdėjau, kad dar ir šildymas ketvirtadaliu turėtų atpigti (tik nežinau, ar visoje Lietuvoje, ar tik Vilniuje).

    elegancija

  2. 4

    Mes turim tokia paprasta mazyti (papigiai) pucianti sildytuva, tai naudojames juo tik ziema vonioje, nes siaip pas mus bute visada labai silta, o vonioje salta, nes ten gyvatuko nera ( musu rajone visi su boileriais gyvena, tai gyvatukai seniai numire). Retai juo naudojames, tai ir drekintuvo nelabai reikia.

    Agne

  3. 3

    O mes naudojam tepalinį. Kai gimė buvo šalytas pavasaris. Bet jei jau naidoji šildytuvą, tai prie jo reikia drėkintuvą, nes labai sausina odą :)) Kei žiema bus šalta tai ir šį kartą teks juo naudotis :)))

    Irma

  4. 3

    mes nenaudojam, nes namuose pakankamai silumos visais metu laikais. siaip manau, kad geriau tepaliniai sildytuvai nei tie, kurie pucia. puciantys labai sausina ora, taciau jie greiciau prisildo

    vykute

  5. 3

    Na neteko. Gana silti kambariai pas mus. Tai uztekdavo centrinio sildymo. Kartais maksimuma atsukdavau, o kartais ir pamazindavau.

    jurc

  6. 2

    naudojam ir netik vaiko nes pas mus ypatingai salta net kai buna sildoma.

    mamyciuke

  7. 2

    Kai kambariuose šalta tai naudojam tepalinį šildytuvą,tik vienas dalykas labai nepatinka,kad kambariuose oras palieka toks tvankus,norisi visada atidaryti langą,kad prasivėdintų,tai jį naudojam,kai tikrai būtina...

    debesėlis

  8. 2

    mes naudojom pirmais menesiias, kabaryje, en sbuvo labai salta:((, o paskui tik maudant pasildydavome patalpa:))

    ievutek

  9. 2

    Taip, as naudojau sildytuva, ypac pries maudant maziuka. Tik labai ora sausina, tai ir drekindavau ora.

    Indruke

  10. 1

    naudojam sildytuva rudeniop,kai kambariai atsala,o centralinis sildymas nepajungtas

    ruta26