• 23ats.

    Ar jus einat miegot su vyru kartu vienu metu ar kazkuris is jusu eina pirmiau?

    Pastebejau, kad visa laika i miegamaji keliaujam kartu, palaukiam vienas kito, jeigu kuris nors dar nenori/negali eit. Idomu pasidare, kaip kiti sutuoktiniai elgiasi :)

    Vita_321Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Stengiames eiti kartu, kad galetume mama ir tete pazaist :D

    Robertele

  2. 3

    labai ivairiai pas mus buna :) dazniausiai vyras pirma atsigula o po to as :)

    nežiniukė

  3. 2

    Na, siuo metu su vyru esam skirtingose salyje, o anksciau buvo taip, kad jis buvo iprates veliau nueiti miegoti, nei as, tuo metu, kai laukiausi, nes beveik visa laika jauciausi pavargusi, miegojau net diena. Veliau pradejom visada eiti miegoti tuo paciu metu.

    Yuki

  4. 2

    einam panašiu laiku abu, nebent jei jam anksti keltis darban tai jis pirmiau, o aš dar vaikus susimigdau ir tik tada ateinu.

    Lulu

  5. 2

    mes viasada kartu einam, niekada neinam atskirai, nebent labai susipykdavome, tada as dazniausiai pirma uzmiegu o jis ruko balkone ir jo nesulaukiu kol ateis:)

    Esta

  6. 2

    Kaip kada, kartais jis dar sedi prie pc, o as dukra migdau vakare, su dukrium pasivartom lovoj, tada kai uzmiega paguldau I jos lovyte ir tada vyras jau pareina, bet buna visaip, jei yra labia pavarges luzta ir jis pirmas, man siaip nebejauku vienai miegot, geriau kai kartu atsiguliam.

    Anonimas

  7. 2

    jei mergyte miega einam kartu, bet dazniausiai jis anksciau nueina

    nova

  8. 2

    labai įvairiai, priklauso nuo situacijos. Būna kad aš ankščiau, būna kad kartu vienu metu :)

    Pearl

  9. 2

    beveik visada as pirma einu miegoti,nes vyras jei labai nenuvarges po darbu tai dar visada prie kompiuterio pasedi vakarais,o as esu vyturys,anksti guluosi,anksti ir keliuosi :)

    sandritute

  10. 2

    kartu einam,bet jis dar kartais TV pažiūri :)

    Anonimas