• 12ats.

    naudotas vezimelis

    Sveikutes, turiu siek tiek kvailoka klausima. ruosiames pirkti vezimeli, bet nezinom pirkti nauja ar naudota. galvojam pirkti naudota, bet ar imanoma isimti visa medziaga is vezimo, kad ja isplauti, ar ne? bijom, kad naudotas vezimas kokiu vabaliuku, ar dar ko neturetu.

    mackeilaKūdikio kraitelisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Lopsi isplaut duse galima,jei issiima.

    grirute

  2. 2

    Mes pirkome panaudota. Draugai pirko nauja.Ir pas draugus po puses metu subyrejo naujas.Cia laimes dalykas, gali nusipirkti panaudota ir netureti su juo problemu, o gali nusipirkti nauja ir subyreti uz keliu savaiciu......

    Gelele13

  3. 2

    Pirkom naudota, mokejom 350lt, niekas ten beveik nenusieme, todel pas mama kaime nusivezusi nuploviau ant pieveles su kempine, bet tas vezimas ir taip svarus buvo, pirkom is geru namu, tvarkingi pasiturintys zmones buvo. Vezimas naudotas tik vienam vaikui, manau, kad jei butu naudotas jau keliems sunkiai rasi tvarkinga ir nesuvaryta.

    Anonimas

  4. 2

    Įdomus klausimas, nemanau,kad vabaliukų turintys žmonės turėtų gerus vežimukus :) pirkit ne už 50 LT ir nusipirksite padorų.
    Žinokit, sportinio vidų galima išimti ir išskalbti, na o lopšio niekaip :)

    safyra

  5. 1

    imanoma tikrai isimti,mes irgi pirkome naudota vezima,pati atsisukau varstelius,nusiimiau medziagas ir issiskalbiau

    nade

  6. 1

    ploviau ir as kaime nusivezusi:) padeveta pirkom is pazistamos 200lt mokejom

    mamukadza

  7. 1

    Pirkau tik sportinuka naudota,tai vat lyg ir geras buvo is pradziu tai geguze nupirkom ta naudota o jau spali reikejo pirktis nauja nes isbirejo,ktai po to nusprendeme kad geriau jau nauja.

    Lafe

  8. 1

    Pirkom naudota, issiima visiskai iki pliko remo. puikiai viska isplovem :)

    Whisper

  9. 1

    pirkom jau naudota bet atrode kaip naujas.. tiek te naudojo, ir dar katik isplauta, isdziovinta. bent jau pas mus milli way viskas nusiima ir viska issiplaunu. :)

    Greta777

  10. 1

    Mes ir pirke naudota, bet buvo pirmas ir paskutinis kartas. Kai apibudino vezima tai tiesiog idialus. Gavom, kai dar iki gimdymo buvo like pora men, na atrode kokybes puikios, svarus, nenutampytas, gime mazius isvaziavom i lauka ir vezimas trauke i desine puse vis, buvo sunkoka vazineti, bet istempem 9 men. Po to pirkom sketinuka bet jau nauja.

    estela24