Atsakymai

  1. 3

    Turiu. Bet mano gana lengvas, reiktų sunkesnio, kad normaliai sukti. Nors ir diržą spec. turiu, bet vistiek lieka mėlyni šonai kur kaulas dubens. Kadangi rezultatų aplink juosmenį (sumažėjusio riebalo ar pan.) nemačiau, geriau renkuosi "kumpių" masažą vakuuminėmis taurelėmis ir kitokią mankštą (fat blasting pratimus), nors kartais išsitraukiu lanką, bet tik dėl paįvairinimo.

    Anonimas

  2. 3

    esu naudojusis magnetiniu lanku bet man jis per sunkus asmeniskai ir sunkiai pasukdavau, kai paprasta lanka galedau sukti kiek noriu tai su situ daug sunkiau man,..ir melynes lieka ant sonu nuo jo..

    laimike

  3. 2

    turiu lanka bet nevisada turiu galymybes sukt,bet kai suki kasdien tai rezultatas matosi siek tiek vien nuo lanko nebusi liekna :) be to yra lanku man rodos 3 lygiu pradedantiesiems pazengusiems ir profams :) pas mane tas pazengusiems is pradziu budavo visi sonai melyni bet dabar suku bevargo jokiu melyniu,buvau paemusi ta mokyklini lengva pabandyt pasukt po sitos sunkaus tai net nesugebejau issukt :D

    alisija

  4. 2

    turiu lanką, pirkusi esu iš pigu.lt mokėjau virš 100lt :) jeigu suku reguliariai (t.y. bent kasdien po 30 minučių), rezultatas matosi po mėnesio :). Jei vėl patingiu visi riebalai atauga :) reikia ir mitybą derint ir netingėt sportuot. Tai tikrai gerų rezultatų pasieksite.

    coliukexxxx

  5. 2

    Čia dar gali apie juos paskaityt ką mamos rašė.

    http://www.mamanija.lt/klausimai/14126/hula-hoop-lankas

    http://www.mamanija.lt/klausimai/20958/hula-hoop-lankas-kas-bandete

    http://www.mamanija.lt/klausimai/30514/sakykit-kokie-atsiliepimai-apie-health-hoop-lanka

    http://www.mamanija.lt/klausimai/42225/gal-kas-is-mamyciu-sukate-lanka-namie-pilvo-presui-stiprinti-kaip-manot-ar-tas-quot-mandresnis-quot-su-specialiais-iskilimais-masazinis-lankas-daug-kuo-pranasesnis-uz-paprasta-ar-pateisino-lukescius-lanko-sukimas-apskritai

    http://www.mamanija.lt/klausimai/25417/lanko-sukimas-ar-padeda


    http://www.mamanija.lt/klausimai/51453/sukimo-lankas

    Anonimas

  6. 1

    esu naudojusi,gal puse metu..na padejo kol sukau:)

    nade