• 10ats.

    mamytės kaip verdate pieniškas košytes?

    ar naudojate avižų, grikių dribsnius ar iš normalių kruopų verdate?
    mano mergytė 1 metukų, vis dar darau košytes iš leliukams skirtų košių, bet šiandien nusipirkau nordic firmos avižų košę ir Skanėjos grikių dribsnių bandysiu virti, gal valgys:)

    pupa341-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    mes tai valgom tas tradicines koses,grikiu,dribsniu...
    o vat apie kukuruzu kose pirma kart girdziu,is komentaru matau,kad daugumai vaiku patinka ji,tai gal kas galetu placiau pasakyt kur jos gaut kaip ipaluota ir visa kita?

    Milana69

  2. 2

    mes valgome manų, dripsnių, va nesenai paragavome kukuruzu koses ir labai patiko:)

    mamyciuke

  3. 1

    naudoju ir dribsnius ir normalias kruopas

    ruta26

  4. 1

    kadangi mamytės sakė kad kukurūzų košė skani, nupirkau ir savo mergytei, pabandysim;)kažkuri mama klausė kur tą košę rasti, tai ji prie visų kruopų būna padėta, aš pirkau permatomame maišelyje, skanėjos firmos,maximoje tikrai rasit;)

    pupa34

  5. 1

    Na, kukuruzu mes patys megejai issivirti, kai gaminame kazka meksikietisko, ta kose vadinasi Polenta. Vaikiukas valge ja taip pat kaip ir visas, tik as stengiuosi jos isvirti tik vienam kartui, nes paskui ji labai sukieteja, tai tokia nebent skanu pjaustyti riekemis ir skrudinti ant keptuves.

    Agne

  6. 1

    Aš perku Nordic firmos dažniausiai dribsnius.Bet visai neblogi ir Skanėjos"Bistro"dribsniai.O kukurūzų tai yra pirkti smulkios tokios kukurūzų kruopos,beje,irgi Skanėjos perku.Ten ant pakelio parašyta kaip ją virti.Gali dar kuo pagardinti,žiūrint kaip tavoji panelė mėgsta.Labai panašiai į manų gaunasi,bet man bent jau skanesnė ir vertingesnė.

    Vilmiene

  7. 1

    Mes valgom panasiai. Iki metuku retai kada dribsniu duodavau, nes mazius labai ju valgyt nenorejo, tai vis tas vaikiskas pirkdavau arba manu kose virdavau. O dabar jau visos koses sueina, tik grikiu nelabai megsta. Verdam paprastai: pilu puse pieno ir puse vandens, kai uzverda beriu kruopas, dedu sviestuka, kai isverda, dar palieku pasusti pora minuciu uzdengta puoda ir viskas. O ant dribsniu pakeliu ir taip jau parasyta kaip virti :))

    Agne

  8. 1

    mano dukryte ir labiausiai megsta kukuruzu kose...yra pirkti kukuruzu kruopu...taip pat avizu dribsniu kose valgo,grikius verdu kruopas ir biski sutrinu,soru kruopas dar valgom....o verdu paprastai isverdu vandeny ir baigiant ipilu truputi pienuko,idedu sviestuko ir labai skaniai valgom....o i koses dar kartais idedu arba vaisiu,arba morku,o kartais ir su mesyte valgom....tad skanaus:)

    iirina

  9. 1

    o kokių firmų konkrečiai perki? ir kas per kukurūzų košė?tokoios nebandėm?

    pupa34

  10. 1

    Aš tai savo dukrytei nuo pradžių verdu iš dribsnių visokių-avižų,grikių,ryžių taip pat.Tik anksčiau aš dar jas pertrindavau išvirtas.O dabar valgo jau ir netrintas,kad ir vienadantė:)))dar.Manų aišku verdu,kukurūzų-mėgsta labai šitas košytes.Išverdu ir baigiant virt dar dapilu pienuko,su pienuku dar šiek tiek paverdu.Paskaninu sviestuku,kartais vaisių kokių įtarkuoju ar vaisių tyrelės įdedu,savo virtos uogienės kai kada šlakelį.Tik kai dantys dabar kankina,o dar ir gerklytę skauda tai ir šitų mėgstamų pieniškų košyčių gal pusę porcijos šiaip taip suvalgo:(((

    Vilmiene