Atsakymai

  1. 1

    Jei dar tik laukiatės, tai tikrai nepirkite. Gal sėkmingai žindysite. Prisipirkus buteliukų, sterilizatorių gali imti noras juos ir išbandyti. O vaikui geriausia mp iš krūties.

    marcipana

  2. 1

    sveikute, man visiskai buvo nereikalingas. kai pastojau norejau pirktis kuo skubiau ir kuo daugiau visko, bet drauge apramino, kad ne visko kas parasyta lankstinukuose reikia. ir tikrai sterilizatorias nereikejo, tip pat nereikejo judesiu daviklio (aparatas kuris fiksuoja ar vaikas uuda ir kvepuja), nereikejo termometro-ciulptuko. :)

    naktiesziedas

  3. 1

    as mazyli primaitinu su misinuku.. ir buteliukas toks lyg riebaluotas nuo jo palieka, kartais net su karstu vandeniu sunku nuplaut, tai galvoju gal nuo ivairiu bakteriju ir pan padetu sterilizatorius.. nes juk negalima naudoti plovikliu..

    samsung1992

  4. 1

    man nereikejo, pirmom savaitem nervinausi, nes nusibodo virinti, o veliau aprimau ir visai nebevirinau, nes ji gerai priziurejom, nemetem, saugojom, bacilom neaplipo

    vinipukas

  5. 1

    mano dukrytei greit puse metu, o ji nemoka gerti is buteliuko, nes zindau pati. Buvau prisipirkusi buteliuku, bet man ju nereikia. Tad siulau palukekit kol gims leliukas, o tada ir paziuresit reikalingis jums sis daiktas ar ne.

    Robertele

  6. 1

    jei maitinsi misinukais,tai tikrai super dalykas sterilizatorius,tikrai nesigailesi isigijusi si pirkini.Pati turejau Avent firmos jis man super tarnavo,net visus ciulptukus sterilizuodavau,ir jokiu terlyniu su Soda,o ir daug svaresni sterilizuojant.

    Anonimas

  7. 1

    As turejau, naudojau, buvo labai patogu ir greita, pasilikau ji ir antram greit gimsianciam vaikeliui.

    Vita_321

  8. 1

    pagal jusu kisene. As asmeniskai su abiem vaikais nepirkau, mane gelbejo virintas vanduo ir soda. As manau, kad tai nebutinas pirkinys.

    tikmama

  9. 1

    jei tikrai turit atliekamu pinigeliu tai galit pirkti buteliuku sterilizatoriu :) bet as issiverciau ir be jo , man buteliukus,soskes ir kt. kudikio inventorius kas antra diena dezinfikuodavau ,pavirindavau vandens ,sodos tirpale , ir tikrai daug laiko neuzindavo si procedura :)

    nežiniukė

  10. 1

    Pirkau,naudojau,bet būčiau pilnai apsiėjusi be jo ir plovusi su sodą.

    emiliukas