Atsakymai

  1. 5

    panasiai :) nemanau kad reikia visiems guostis kaskart susibarus su vyru,deti ji i suns dienas,nes paskui tikrai butu keista aplinkiniams girdeti kai vel vyras giriamas po kiek laiko.arba atvirksciai visiems girtis kokie tobuli santykiai,o po metu subyra.

    sandritute

  2. 4

    Taip, tiesa, tuo tikrai vadovaujames, apskritai aplinkiniams, artimiesiems pateikiam daznai staigmenu kas liecia musu gyvenima, nesam linke atvirauti, turim savu paslapciu nemazai ir nematom reikalo diskutuoti su kitais, beje jei ir susipykstam, retai kas tai suzino isvis, net tie zmones su kuriais gyvenam.

    Anonimas

  3. 3

    na,kad kuo maziau zino aplinkiniai apie asmenini gyvenima,tai faktas,kad geriau,bet,kad jie tampa stipresni,tai cia kazkokia nesamone sakyciau..

    nade

  4. 3

    na nezinau, mes su vyru neslepiame nuo aplinkiniu kad musu santykiuose buvo rimtu sunkumu, kad pas psichoterapeuta bemaz metus lankemes ir kad tai labia mums padejo, neslepiam, kad daug seimyniniu problem mudviem kyla kad mes praktiskai be teciu auge, mes kazkaip siuolaikiskai I santykius ziurime, kad seima tai darbas ir jeigu abu sutuoktiniai suvokia sita tai seima turi galimybe islikt

    vejune

  5. 3

    Pritariu. Stengiuosi nepasakoti per daug. Kuo mažiau aplinkiniai žino, tuo ramiau ir geriau aš gyvenu: mažiau pasitaiko pavydo, pamokslų ir pan :)

    Anonimas

  6. 3

    pritariu ir pati taip darau nelabai kam ka pasakoju.

    mamyciuke

  7. 2

    is dalies taip. jei visiem is eiles "skambalambiji" kas ir kaip vyksta namuose tai jau vadinama viesas skabiniu skalbimas. bet jei turi nedideli rata zmoniu kuriais gali pasitiketi, gauti patarima, paguodos zodi ar kritikos - tai gal geriau ir pasispasakoti kas slegia ir neramina, o ne uzsisklesti savyje. sakau is karcios patirties....

    arcita

  8. 2
  9. 2

    kazkiek pritariu, bet jei aplinkiniai nieko nezinos, tai tada tokiu istoriju prigalvos , kad gera pasidarys

    vinipukas

  10. 2

    as nepasakoju niekam smulkmenu. Sesei nebent kartais pasakau

    dntbnt