• 8ats.

    ar buvote patenkintos savo vestuvinemis nuotraukomis? ar fotografavotes lauke ar fototelje? ar visur vien tik fotografas fotografavo? ir kaip jus manote, ar taip iamzino tas nuostabias akimirkas kaip jus isivaizdavote?

    Greta777VestuvėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    as kaip svecias galiu pasakyti, kad man daug nepatiko, man nepatinka kada isryskina trukumus,rauksles, nepatinka kada fotografuoja valgancius ar issiziojusius, gal moterys tuo klausimu labiau pastebi kas negrazu, nors esu macius reklamines foto moters, kada rankos modelio atrodo kaip neplautos po darzu ravejimo, buna prastu nuotrauku, nors patys savininkai gal ir dziaugiasi

    vinipukas

  2. 1

    na visko neiamzino,kaip norejosi..tai priklauso nuo fotografo darbo specifikos..jei fotografas atsidaves tam,tai ir foto buna superines..kiti tik atbuna savo laika ir fsio.

    nade

  3. 1

    Aš tai labai patenkinta tiek nuotraukomis, tiek pačiu albumu. Negaila nei vieno cento, kurį sumokėjom. Fotografavomės ten, kur buvom, nuotraukų yra ir pozuotų, ir pagautų ir visos labai puikios :) Viską fotografavo viena fotografė su pade

    Ievu

  4. 1

    Nuotraukomis esu tikrai patenkinta,nes fotografuota buvo tada,kai mes tiesiog dziaugemes svente,o ne pozavom.Tas pozavimas jau gan banalus,bent jau mano manymu.Turim ivairiu nuotrauku,tokiu,kur esam prigauti valgant,juokiantis ir t.t. Tik ant galo nusifotkinom kelias,kur pozavom,kad turetume portretui.Kazkodel man tos naturalios foto labiau patinka,nei tos,kur pozavom...Fotografas buvo mano vyro draugas ir aisku kiti sveciai fotografavo,o paskui mums atsiunte nuotraukas.
    P.S. nuotraukose neiamzinsi to tikro jausmo..

    laiminga1993

  5. 1

    na, nuotraakos galejo buti ir grazesnes...

    Esta

  6. 0

    *Su padėjėja norėjau pasakyt :)

    Ievu

  7. 0

    tai taip, jausmu zinoma neizamzinsi, bet tas akimirkas, kurios suspaudzia sirdi perzvelgus nuotraukas, tik nekiekvienas ta moka perteikti fotografuodamas :) ir as pritariu, kad pozavimas jau siek tiek pabodes ir dabar zmones labiau vertina netiketai pagautas akimirkas :)

    Greta777

  8. 0

    kazkaip nepilnai klausimo atsakei :) noreciau platesniu nuomoniu.

    Greta777