• 9ats.

    Maksimos nesciuju ir mamyciu kasos. Ar naudojates sia privilegija? Kaip reaguoja kiti jei jus saziningai uzlendat, nes Jums priklauso?

    As asmeniskai naudojuos sia privilegija ir man labai patinka, kad yra tokia sistema:). Jei matau, kad nesciuju kasoje stovi zmones bet nera nei vienos nesciosios ar mamytes su mazu vaikeliu, ar apskritai su vaiku tai einu i pati prieki ir mane aptarnauja be eiles. Kitos kasininkes net pakviecia. Esu ne karta susidurusi su zmoniu priesiskumu, ir kas "juokingiausia" kad bamba vyrai, kurie jokio supratimo neturi ka reiskia stovet su pilvu (kai priaugi po 15kg) kai plius 30 lauke ir kvepuot jau nera kuom, ir apskritai stovintys ne jiems priklausancioje kasoje.. Zodziu as naudojuos ir nesijauciu blogiau uz tuos, kurie stovi eileje :))

    SantaSantuteKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    visada jai i maxsima nuvaziuoju einu tik i sia kasa,nes visada su vaiku bunu,o kadangi mano vaikas nera dar didelis,tai ir einam i kasa su vaikuciais:)buna taip,kad piktai nuziuri,ar ka pasako,o as pasakau paskaitykit kas parasyta virsuja,na ir uzlendu ir tiek:)

    ABMamyte

  2. 1

    as tai naglai lendu kam nepatinka tai lai masto ka nori :D nors nebuvo kas priekaistautu, visi supratingi pasitaike:)

    gabrielita123

  3. 1

    Naudojuosi ;) Jeigu kartais neužleidžia, tai pasakau, kad čia tėvelių su mažyliais kasa. Dažniausiai užleidžia jaunos merginos :) Bet sulaukiu nemažai piktų žvilgsnių ;)

    VioletaU

  4. 1

    naudojuos,jeigu vaikas ramus tai uzleidziu kas stovejo,o jei neramus tada einu i prieki :)

    mamulyte

  5. 1

    Naudojuosi žinoma sulaukiu ir piktų žvilgsnių ir pabambėjimų,bet aš tik gražiai atsisuku ir pasakau ši kasa skirta mamytėms su mažais vaikais ar neščiosioms o aš būtent ir turiu du mažus vaikus su kuriais tikrai nelengva išstovėti ir išlaukti kilometrinę eilę,na tai po to paaiškinimo nieko nebesako :)

    Keituks

  6. 1

    nebesinaudoju nes mano vaikas jau per didelis :) o anksciau tikrai naudojomes,dar va cia pasidalinus buvau savo patirtim,ir mamytes nemazai prirase

    http://www.mamanija.lt/klausimai/9986/ar-visada-naudojates-teveliu-su-mazyliais-kasa

    sandritute

  7. 1

    as kiek buvus maksimos mamyciu kasoje tai stovedavo visa eile be vaiku ,bet ne vienas neuzleisdavo manes su vaiku,ir kasininke nieko nesakydavo,o vis del to ten yra mamyciu kasa

    renaciuke000

  8. 1

    bandau ir as su vezimu lysti, bet niekas nereaguoja.. ziuri piktomis bobutes ir tiek.. dar sumasto vos ne i vezimuka ilipti ar atsistesti

    samsung1992

  9. 0

    tikrai naudojausi ir naudojuosi siomis kasomis(tam jos ir skirtos), bet jei daug zmoniu, nebijau ir paprastose eilese pastoveti :-)

    Pearl