• 25ats.

    Ar esate zaide golfa? Ar patiko? Jei ne, ar noretumet pabandyt?

    Dabar Lt priviso golfo klubu. Bandziau tik su kompu ir man labai patiko. Tad noreciau pabandyt tikra golfa. Kas bandet, ar brangi si pramoga?

    rimremLaisvalaikisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    man irgi teko tik internete zaisti :) bet asiku noretusi pameginti tikroveje :)

    deimantina

  2. 3
  3. 3

    Neteko niekada to daryti bet labai noreciau pabandyti. Atrodo kad niurokas ir neidomus žaodimas bet labai norisi pažaisti nes žinau kad gali patikti:)

    mamyciuke

  4. 2

    mes zaidziame, na man nelabai pavysta, bet bandau, tai mano vyro ideja, o siaip golfas tai sauni pramoga pataisyt figura, as kazkada su tuo nesutikau, bet mano vyras man irode, kad ne vieno profesionalaus zaidejo nepamatysi su pilvuku, nes visa jega naudojama per nugaros ir pilvo raumenys.. tad kas norite turet plokscia pilvuka, rekomenduociau..

    gertruda

  5. 2

    mezaidus, bet kazkaip manes nevilioja tas zaidimas:)) nors mano pusbrolis sake kai pabandai, tai taip ir traukai i zaisti:)))bent jau jam taip:)))

    ievutek

  6. 2

    Aisku,kiek zmoniu tiek nuomoniu.Bet mane sis sportas tikrai sudomino.Ir as ir mano vyras esam labai uzsidege pabandyt tikram lauke.Kita vasara,kai grisim i Lt atostogu,vaziuosim zaist....;)

    rimrem

  7. 2

    Nuobodesnes sporto sakos turbut ir nebezinau...As tik uz aktyvu sporta.Cia sakyciau is neturejimo ka veikti sugalvota tokia saka :)

    geguziukas

  8. 2

    Nežaidusi, bet labai norėčiau pabandyti. Kiek žinau, tai nepigi pramoga. Bet kiek kainuoja, tai nežinau :(

    trejetukas

  9. 2

    mum teko zaisti,ir siaip vyras turi lazdas nusipirkes,tai kartais zaidziame sodyboje,uzvedantis zaidimas,bet dar labai sviezias Lietuvoje:)

    dzionike

  10. 2

    Viskas kas nauja norisi isbandyti , neteko zaisti , idomu butu:)

    Idora