• 24ats.

    Ar mokate padekoti kitam vairuotojui vairuodama, kai jis geranoriskai Jus praleidzia?

    Pastebejau, kad padeka kelyja gauname daugiau is vyru, nei is moteru. O gal mes tai priimame kaip naturalu dzentelmeniskuma is viru puses. Negi taip sunku pasakyti Aciu.

    IdoraKelionėsĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Gyvenu Norvegijoje.Cia vairuotojai ciut ne per galva verciasi,kad padekotu:)tai ir as jau ismokau,lempikem pamirkset,ar ranka pakelt ir draugiskai nusisypsot.

    rimrem

  2. 3

    aha,visa laik padekoju ijungdama avarini arba nusisypsodama

    Milana69

  3. 3

    taip dekoju :D ir is vis labai malonu kai zmogus padekoja ar atsipraso jei padaro ka ne taip, tada ir pyktis ima maziau :))) o seip pastaruoju metu vairuotojai tapo neeb tokie draugiski kaip anxciau net keista daros...:(((

    poolman

  4. 3

    Na, as pati nevairuoju, bet maniskis tai visada pasiruoses padekoti, pamirkseti lemputemis ir kazkaip nekreipia demesio i tai, jeigu kazkas aciu nepasake, cia as labiau megeja salia sededama komentuoti :))) taip buna daznai, kai vyras kazka pries save uzleidzia, o as jau spirgu "davaj, mirksek, aciu pasakyk, zmogau" :)))

    Agne

  5. 3

    Visada pamirkcioju avariniu, nesvarbu kas uz vairo, bet pastebejau, kad moteris moters nelabai uzleis....kazkaip keista. Man nesvarbu kas sedi uz vairo, jei galiu tai ir praleidziu ir padekoju :)

    sarbal

  6. 3

    Pamirksėti įjungiant avarinius signalus man priimtinas dalykas, visada taip darau, nesvarbu, kas ten už vairo. Būna, kad taip elgiuosi ne tik padėkodama, bet ir atsiprašydama, jeigu kartais per "naglai" ar per daug neatsargiai užlendu. Buvo keletas atvejų, kai teko "paprašyti", kad padėkotų - žiūriu žmogus priekyje per atgalinio vaizdo veidrodėlį žiūri į mane, tai aš linkteliu ir pirštais parodau - "padėkok", tai tada ir padėkojo:))))) O būna, kad ir paflirtuojam su šalia stovinčios mašinos vairuotoju, ir būna, kad pirštu pagrasau. Nerandu skirtumo tarp vyrų ir moterų blogai ar gerai besielgiančių. Tiesiog, gal kartais moterys vairuoja daugiau susikaupę ir jeigu dar a/m mechaninė pavarų dėžė, o ji su maža patirtimi, gal tikrai jai sunku tuo pačiu metu ir bėgius perjungti, ir pamirksėti:))) Bet tikrai yra pasiteikę piktybinių žmonių:)))

    elegancija

  7. 2

    padekoju visuomet, bet dar neteko is moters sulaukti, kad praleistu ir pan :( matyt taip jau jau gyvenimas sutvertas :)

    Benikiux

  8. 2

    padekoju visada,neziurint i tai kas vairuoja vyras ar moteris,o padeka tai daugiau is vyru gaunu :)))

    gudruute

  9. 2

    As irgi visuomet padekoju ir nesigilinu kas ten uz vairo mane praleido, bet aisku labai dziaugiuosi, kad pagaliau kakas susiprato :) padekoju linkteldama galva arba pakeldama ranka :)

    Ausrine

  10. 2

    as padekoju tiek vyram,tiek moterim,bet moterys ziuriu nelabai linkusios dekoti kitom moterim:)

    dzionike