• 7ats.

    Kad svente butu grazi

    Musu berniukui greit du metukai, kaip atsvestigi gimtadieni kad suneliui butu isimintina, iskirtine diena? Kaip surengti gimtadienio svente?

    jurgitux1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 8

    as visada suruosiu sumustinuku,vaisiniu desertu,tortas be kurio negali ivykti nuostabi svente,panasiai beveik pridarau kaip sake baraniuka :) buna ir palmiu ir vezliuku :) sventines kepurytes,puodukai,leksteles,balionai,faikiski konfeti,zaidimai,daineles ir aisku visada nuperkame tikru feriverku.o tevelius pavaisinu sampanu,kava,sumustinukais ir tortuku..juk svente vaikams o ne teveliams :):):)

    deimantina

  2. 4

    nu aisku maistas vaikiskai padekoruotas,papuostas kambaryts ar vieta kur bus svenciamas gimtadienis, saldainiai ivynioti i spec popierelius kur vaikucio nuotrauka,etiketes ant buteliu spec su vaiko nuotraukom,na ir aisku atitinkama nuotaika :)))n

    Milana69

  3. 3

    as visada prigaminu visokiu idomybiu. pvz sumustinuku vaikisku. dar vaisius pateikiu idomiau. padariau tokius vorus.perpjoviau apelsina i pusia apelsino prismaigsciau pagaliuku ant kuriu buvo kitu vaisiu privertu. neatsiejamai buna namuose balionu, gimtd kepureles, vaikisku daineliu fonas. pvz telebimbam. atvykusius tevelius kartu su kitais vaikas pavaisinu tik kava ir sampanu. antro stalo nedarom nes tai vaiko svente.

    Baraniuka

  4. 2

    mano mazyliui irgi bus greit du metukai,pirm agimtadieni atsventem namie,taciau antra galvojam pasikviest draugu ir vaikus nuvest i vaiku kambari kur ivairiausios pramogos,o po to i koki vaikiska restoraniuka kur butu daug balionu ir ivairiausiu skanumynu :)manau toks gimtadienis butu puiki svente tokiam mazyliui

    jurgutea

  5. 2

    O as manau, kad vaikutis greit ta gimtadieni pamirs, nes dar maziukas 2 metuku. Aisku, mes irgi kabinsim balionu, darysim graziu vaisiu, pripirksim skanestu ir t.t. Tik labai dideles pompastikos nebus.

    Agne

  6. 2

    o man irgi tas aktualu nes po menesiuko mano angeliukui irgi 2 metukai

    Anonimas

  7. 1

    mums tik kitu metu vasari bus metukui, bet tema ir mums aktuali:))))jei pats vaikutis neprisimins, juk foto isliks

    mysteryy