• 9ats.

Atsakymai

  1. 1
  2. 1
  3. 1

    na mes nors ir temperaturos neturim bet i lauka einam kai taip karsta tai ryte arba vakare, o buna dienu kad visai neiseina nes namuose vesiau nei lauke

    Ginciuke

  4. 1

    kad 37 dar nera temperatura, aisku dar priklauso nuo vaiko, kaip jis ja pernesa, pvz maniskis su 39 dar laksto, dksta, juokiasi, ir tik beveik kai buna 40 tada jau ima zirsti, tad tokios temp kaip iki 38 net nepastebiu.
    O gal vaikas irzlus, nes karsta?

    Tad kai vaikas mano buvo kudikis su 37 temp drasiai eidavom i lauka, ypac kai karsta, jau geriau pavesyje, negu karstam ore tunot bute. Bet aisku, kiekvieno pasirinkimas :)

    Adri

  5. 1

    Su temperatura ir vasara nerekomenduojama eit i laika

    grirute

  6. 1

    jei pas vaiką temperatūra, tai manyčiau kad bent jau šiandiena neikite laukan.

    Lulu

  7. 1

    Mano mergytei vakar irgi buvo skiepas(1men.),tai kaip tik ir snekejom,sake,kad pirmo men.skiepas nepavojingas,o baisesnis bus antro men.,kad buna,jog sukila temperatura.Tai manyciau,kad nepablogint padeties-pasibukite namie,nesimaudykit.

    laukime

  8. 0

    Jeigu neramumas nepraeina įdėkite Viburcol žvakutę, biški aprims ir gal pamiegos. Į lauką eiti nerekomenduojama, o jeigu dar tokie karščiai, tai iš vis geriau vaikui namie.

    Ievu

  9. 0

    Zinoma kad neikite, tokiu atveju reiketu toliau sebeti mazyli,kad jam nekiltu tepmeratura toliau. Tiesiog mazylis blogai jauciasi del to ir irzlus

    Pabuciuok