• 6ats.

    Echoskopas rodo, kad vaikuciui viena savaite daugiau nei pagal skaiciavimus, ar tai reiskia, kad anksciau pagimdysiu?

    pirmadieni dare man echo, esu 29 sav nescia, bet kai matavo kudiki, viskas rodo, jog kudykis 30 sav ir kelios dienos. gydytoja sake, jog nieko blogo, nes tiek as tiek tevelis esame auksti. kaip jus manot, ar tai reiskia jog as anksciau pagimdysiu, nes vaikuciui bus anksta pilve? ir kaip manot, ar dar smarkiai jis peraugs iprasto kudikio dydi?

    mackeilaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Manau, gyd. turejo atsakyti i tokius klausimus. As ne gyd., tai galeciau tik spelioti, o tai, manau, nieko gero neduotu... :)

    Yuki

  2. 1

    Gal vėlesni tyrimai parodys tiksliau, beto ne visada moterys gimdo pagal terminą

    Ganešas

  3. 1

    viena savaite nieko nereiskia :) Jei esat aukstaugiai gali buti, kad vaikas gims aukstas, bet tai tikrai nereiskia, akd jam bus per mazai vietos ir gims anskciau, ne nuo to priklauso gimdymo laikas :)
    O mano drauge kurios ugis 157, svoris pries nestuma buvo max 53kg pagimde 5,4kg ir gan auksta kudiki, o gimde dar po termino, tad pilvukas auga tiek kiek reikia vietos kudikiui ir vandenimis :)

    Adri

  4. 1

    na mano sesuo pagimdė 4,5kg ir ūgis buvo nemažas,bet nebe pamenu tiksliai koks bet ji pagimdė nė kiek ne ankščiau o dar 3dienom vėliau,todėl manau čia nuo to nepriklauso,ar greičiau gims ar ne,bet žinoma tai tik mano nuomonė :)

    Keituks

  5. 0
  6. 0

    viskas gerai nepergyvenk.gims tik biskuti didesns vaikutis:)jei abu auksti uztai ir lelius didelis:)o nuo 36 savaites,bet kada gali pagimdyti ir visai nesvarbu vaikucio dydis:)

    skruzdux