• 22ats.

    Kai vyras isvaziuoja i uzsieni, ar galima islaikyti santykius per atstuma?

    Mano vyras (nos mes dar nevede) isvaziavo dirbt i uzsieni pusmeciui, o as su beveik 2 metu suneliu likau Lietuvoj. Kaip manote, ar labai nukencia santykiai per toki laika? Gal turi kas tokios patirties? Nes man visi kartoja kad tokiu atveju seima beveik isirus ir per pusmeti tikrai jos neislaikysim per toki atstuma.

    jurguteaŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Na, as irgi galiu tik kitoms pritarti, kad jeigu jusu santykiai yra tikrai glaudus, rimti, turit daug bendro ir puoselejat savo jausmus, tai jokie uzsieniai jusu neisskirs. Mano dede jau antrus metus dirba uzsienyje, o grizta kas keturis menesiukus, turi dukryte, tai ju seima tik dar tvirtesne. Jie kasdien bendrauja per Skype, netgi dede padeda dukrai pamokas ruosti, su zmona paburkuoja, nera pestyniu del buities ar nepadarytu darbu, smulkmenu visokiu, pasitiki vienas kitu labai ir jokiu bedu nera.
    Linkiu ir jums geru uzdarbiu ir graziu santykiu per atstuma :))

    Agne

  2. 3

    maziau tikek kitu zmoniu paistalais,atstumas kai kuriuos dar labiau suartina surisa ir per ta laika zmones pasiilge vienas kito supranta ka jie vienas kitam istikro reiskia,ir dar labiau vertina...
    cia nuo seimos ir zmoniu priklauso,jei jusu santykiai buvo normalus tvirti tai ir jam isvaziavus jie liks tokie pat arba stipresni,tikrai neverta bereikalo tau nerimaut,darysi isvadas tada kai to reikes,o ne bereikalingai kvarsinsi sau galva ir skaudinsi sirdi...

    Milana69

  3. 3

    Jai labai stenks viskas bus gerai daug yra tokiu poru kai vyras isvaziuoja ir grysta ir toliau laimyngai gyvena. juk vistiek bendraujat tel. internetu, nebent jau kazka itari blogo.

    mamyciuke

  4. 2
  5. 2

    istikruju tai negalvok taip kad bus kas blogai bet tokiam ilgam laikui vyra isleisti i uzsieni viena tikrai nera gerai, nes skaityk gyvenat kaip ir atskirai.

    cindy

  6. 2

    idealiausia,kai abu isvyksta, nes per ta laika tetis nuo vaikiuko atitolsta ir tetis nesugeba suprasti kiek tu su vaikiuku pavargsti,tau nepadeda, viska gula ant tavo vienos peciu.Bet tikekimes,kad Tu sugebesi atlaikyti.

    gintarep

  7. 2

    na mano pazistamiem panasiai buvo isvaziavo vyras i uzsieni ir pasiliko zmona su mazu suneliu lietuvoj,bet nieko vis po kiek laiko gryzinejo o po keliu metu pasiime ir zmona su vaikeliu,tad jei seima tvirta tai viskas issilaikys ir bus gerai.

    masiniuke

  8. 1

    na manau kad galima utiru geriausia pavyzdi savo draugu pora,vyras pastovei vazinejas i uzsieni nes ten geras uzdarbisd o zmona gyvena cia lietuvoj ir nieko - grazei gyvena ir vargo nemato,nors aisku sunku taip daznai but atskirai..

    ervijota

  9. 1

    Žiūrint kuriam laikui jis išvyksta. Pažystu na vieną šeimą, kuri taip gyvena. Žinoma, visada geriau, kai visa šeima kartu. Na, bet jei nėra iš ko rinktis, tada tenka susitaikyti:-)

    lina686

  10. 1

    NA TIKRAI MANAU KAD, GALIMA JEI VIENAS KITA MYLITE IR BUVOTE ISTIKIMI........

    Daivuziuke