Atsakymai

  1. 3

    valgem darzovienes su jautiena arba vistiena, su zuvim,manu kose,grudunkoses, tas pirktines 7grudu milupos kur yra,na ir po truputi bendro stalo maista ragavom po sauksteli...

    Milana69

  2. 3

    mes valgeme daržovienes su mesyte ir be, Ivairias grudu košes ragavome kaiusinio:)

    mamyciuke

  3. 1

    aktualus klausimas ir mums, nes netrupus ikopsime i 7men:))

    mysteryy

  4. 1

    Mes valgėme daržovienę, įvairias grūdų košes :)

    ernesta3

  5. 1

    Valgėm daržovienes su mėsyte,įvairių grūdų košes su vaisiais ir pieniškas,vaisių tyreles,sultis,arbatas,kompotukus gėrėm,mišinuką,aišku,dar ir pradėjom ragaut po truputį varškės liesos,jogurto natūralaus,kefyro.Na ir užkandžiavom džiuvėsėlių,sausainių,ypač duoniukus lietuviškus labai mėgo.

    Vilmiene

  6. 1

    8val.pienas,12val.piena ir kose su jautiena ar vistiena,16.30val. pienas ir pieniska kose su tyrele ar vaisiais,20.30-21val pieniska kose ir pienukas .Tarpuose geria arbata,duodu javainius,sausainius,sulciu gert

    Aureluze

  7. 1

    Gerem misinuka, valgem darzovienes su mesa, pieniskas koses, vaisiu ir darzoviu tyreles, sausainius ir baronkas kramtem, zuvi ragavom, netgi ledu biskiuka laizem :)) ir jogurtai pradejo patikti.

    Agne

  8. 1

    Gere misinuka, nes MP nebenorejo valgyti, tingejo net traukti, is kart nusisukdavo. Ir dar virdavau darzoviu koseles. O skanestas budavo vaisiu tyreles HIPP.

    jurc

  9. 1

    Iki 7 menesiu jis pas mane tik MP gere,bet nuo 7 menesiu pradejo valgyti kukuruzu kose ir darzoviene(bulve+morka).Banana mego ir kriause.

    vilem

  10. 0

    TOKIO AMZIAUS VAIKELIS TURETU POBISKI VALGYTI JAU VISKA,KAIP IR SUAUGE.,AISKU DUODANT PO NEDAUK

    Anonimas