• 14ats.

    Tos kurios maitina mp, kaip manot ar cia samone ar ne kad maitinanciom krutys praranda forma ir nukara ?

    Ar Jusu krutis labai pasikeite ?
    Ar cia tik paistalai.

    AnonimasAktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 6

    Bet kokiu atvejus, jus zindysite ar ne vaikeli, jusu kruties forma pasikeis.. Tikiuosi jus nesate is tu moteru, kurios nezindo vaikelio vien tik del to, jog krutine pakrenta..
    Zindymas nuostabus dalykas, pati zindau jau puse metu ir zindysiu dar ilgai, tad zindykit ir jus, sekmes!

    Robertele

  2. 4

    Na ir kas , kad nukaro, juk krūtys yra Dievo sukurtos ne vyro malonumui, o kūdikio žindymui. Be to ilgas žindymas apsaugo pačią moterį nuo krūties vėžio, nes tada krūtys naudojamos pagal paskirtį.

    marcipana

  3. 4

    as maitinu krutimi jau 9menesius, zadu maitinti kiek vaikutis nores, bet nuo metuku ar metuku su puse jau pradesiu atpratineti. Man maitinimas krutimi yra nuostabus dalykas, kadangi esu jauna mama, man 19, as artimiausius 10 metu dar antro vaiko tikrai neplanuosiu, o gal isvis antro neplanuosiu, nesu tvirtai apsisprendusi, todel taupysiu pinigus krutu pakelimo operacijai, paciai smagiau i save ziuret ir vyrui kas be ko. :) bet jei ten pinigu netureciau ar dar kokiu bedu butu tai geriau jau vistiek su nukarusia krutine buciau nei vaiko nemaitinciau. Man tai be galo nuostabi patirtis.

    gabrielita123

  4. 3

    Yuki, as nesakau kad ji pasikeicia taip kaip zindancios ilgai mamos, bet forma ji pakeicia daugumai, nes jau nestumo metu gaminasi priespienis..

    Robertele

  5. 3

    Beje nepamirsiu kaip vienoj paskaitoj kalbejo viena akusere, be galo grazi moteris, lieknute, daili, susitvarkiusi, na labai grazi, turinti jau tris vaikus, paskutinyji maitinanti jau treti metai. Jei norim, galim paslepti savo trukumus:-)

    Anonimas

  6. 3

    Zinoma,pasikeite,nukaro,prarado forma.Turedama galimybe,kreipciausi i plastikos chirurgus.O kolkas,kaip viena mamyte minejo,be vyro niekas kitas nemato..ir iseitis tiesiog liemeneles,suteikiancios norima forma.Beje,zindziau labai nedaug menesiu.Atsimenu,verkiau atsisedus,jog nesugebejau ismokti ilgiau ismaitinti sunaus...ir tuomet maziausiai galvojau apie krutines forma.Tik visiskos egoistes gali nemaitinti vaiko krutimi tik del to,jog bijo pakitusios formos.

    geguziukas

  7. 3

    maitinau sūnelį iki 1,3m. Kai maitinau, tikrai negalvojau apie nukarusią krūtinę... mn maitinimas ,tai kažkas nuostabaus.... Kol maitinau, krūtinė atroddė,kad nepasikeitė, tačiau nustojus maitinti,pasikeitė, nebe tokia kokia anksciau.Bet ji pas mane iš didesnių, gal todėl taip.

    Nojukas

  8. 2

    Man pasikeite, ir i bloga puse. Bet labai dar nepergyvenu, nes dar galvoju apie vaikus. O veliau, jei noresis ir bus galimybiu, gal reiks isikisti ir chirurgui , tik idomu ar isdrisciau :)

    reda83

  9. 2

    Siaip krutys keiciasi jau nestumo metu, bet maitinant isvis katastrofa, as maitinau 2 menesius, vyras sako, kad krutine nenukaro, bet veidrodelis sako ka kita, turejau nuostabia krutine, labai grazia, gan nemaza, putlia stangria, o dabar nieko nebeliko, bet jei tureciau antra vaika maitinciau ji dar ilgiau, jei Dievas duos, nes su pirmaja man nepasiseke, juk viskas tai del musu zuikiu, vyrai jei myles tai myles kokios esam, nieko nepakeisi cia, galima juk krutine pakoreguoti spec. liemenelem.

    Anonimas

  10. 2

    *Robertele*, tikrai netiesa kad jei nezindo, vistiek krutines forma pasikeicia.

    Yuki