• 20ats.

    Ar jums buvo svarbu jusu busimo vyro santykiai su tevais?

    Ziurejau "valanda su Ruta"...ir prisiminiau,kad kai tik susipazinau su vyru,mane be galo suzavejo jo tevu tarpusavio santykiai.Tokia didziule pagarba tarp ju jutau ir pagalvojau,kad ko gero ir vaikas uzauges tokioje darnioje seimoje,turetu tureti stipria atsakomybe ir uz savo seima ateityje...O gal nuo tevu santykiu nelabai priklauso vyro poziuris i ja?

    geguziukasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Kai tik pradedi su vaikinu draugauti, tai nelabai tie jo tevai ir ju santykiai rupi. Kai jau pradedi rimtus santykius, vizitus pas tevus ir apmastymus apie vedybas, tada jau savaime stebi vyro seima, ju aplinka ir bendravima. Ir galiu pasakyti, kad man vyro seima labai patinka. Aisku, jie turi savu niuansu, bet siaip labai mieli zmones. Ir maniskis gerai mano akyse pasirode: rupinasi tevu sveikata, kas savaite pas juos apsilankom, domimes ju gyvenimu, klausom ju patarimu ( gal ne visada tais patarimais naudojames).

    Agne

  2. 3

    na mano vyras yra visiska priesingybe savo tecio ir mamos..mes su juo ir pasibaram ir susitaikom zodziu visko buna..o jo tevai rodo vienas kitam pagarba, nesipyksta, tetis niekada balso pries mama nepakelia, o su mano vyru buna visko :D tai va.. mano situacija neatitinka sito posakio :)

    kristale

  3. 3

    mano vyras augo nuo 3metu be tevo:((, bet bendravo, ir iki siol bendrauja:)) aisku, jam mama pati svarbiausia, mociute ir dede, su kuriais augo, bet ir tevui kazkokai pagarba jaucia:)o su mama santykiai, labai geri:)) visada, bucinukia, ir jai ir mociutei, atejus, isejus:))) niekados neizeis mamos, nepasakys blogo, zodzio:))) visa sita maciau, ir supratau, kad bus puikus vyras, tevas:))kai vyras, taip graziai elgiasi, su savo mama, tai jis taip elgsis, ir seimoje su savo zmona, savo vaikais, nes pas ji iskiepintas gerumas, svenumas moterims, pagarba kitiem:)))

    ievutek

  4. 3

    as manau kad nuo santykiu su tevais kazkiek priklauso ir vyro poziuris,taciau juk ne visu charakteriai vienodi,ne visi daro taip ar elgiasi taip,kaip ju tevai...Mano vyras augo be tevo,tad sake niekada neleistu kad jo sunus augtu be tevo,o santykiai su tevais tikrai daug skiriasi nuo santykiu su manimi ir pan...

    Doviliuke

  5. 3

    Man neteko susidurti su tokia labai jau idiliška šeima, nors dvi anytas turiu:) Pirmojoje uošvijoje, viršenybė buvo anytos, tai uošvis buvo po padu. Galima buvo ir garsesnį žodį išgirsti, ir komandų marčiai. Bet vyras, jos sūnus, nebuvo perėmęs nei mamos, nei tėvo pozicijos. Tiesiog jis gyveno savo supratimu sukurtą gyvenimą. Antroji anyta irgi valdinga, bet šioje šeimoje labiau dominuoja paprastumas, humoro akimirkos, todėl šeimoje diskomforto nesijaučia. Tačiau dabartinis vyras nėra perėmęs savo šeimos "tradicijų", tačiau humoras jam nesvetimas ir labai dažnai būtent tokia forma užglaistomi bekylantys konfliktai. O jo supratimas apie šeimą, panašiai toks, kaip tu esi aprašiusi: turi būti pagarba kiekvienam šeimos nariui, man bučinukai ryte, vakare, atsisveikinant, pasisveikinant; padėkojimas už maisto pagaminimą, na tiesiog visose smulkmenose dominuoja žodelis "ačiū", o dėl tokio malonybinio žodelio, labai lengva sukurti šeimos idilę.

    elegancija

  6. 2
  7. 2

    Na man nelabai buvo svarbūs tie jo santykiai su tėvais ir jo šeima.Aš manau,kad priklauso,aišku,kokioje šeimoje užaugo žmogus.Tik kartais būna,kad stengiasi atkartoti ką matė augdamas,o kartais atvirkščiai nebūti toks kokį matė tėvą sakykim.Mano vyrui panašiai ir yra.Kai jis buvo paauglys-tėvai išsiskyrė.Tėvas gėrė tempė viską iš namų.Mama likus viena su dviem vaikais aišku stengėsi,dirbo,bet vaikų neprižiūrėjo tinkamai kaip supratau.Labiau jai rūpėjo vyrą susirast:(Tai mano vyras dabar atvirkščiai idealizuoja šeimą,jam tai yra svarbiausia.Nesam aišku ideali šeima-būna visko,bet gerbiam ir mylim vienas kitą ir,aišku mažąją.Bučinukai išeinant į darbą ir grįžus,palepinimai viens kito ir panašiai.Nepaisant visko kas kaip buvo mano vyras vistiek myli ir gerbia savo tėvus,jais rūpinasi,stengiasi jiems padėti.Taip kad jei būčiau kreipus dėmesį į vyro santykius su tėvais,jo šeimą tai tikrai nebūčiau susiejus gyvenimo.Bet juk kai myli žmogų ir supranti kad gyvensi su juo,o ne su jo šeimos nariais,tai ir nekreipi į tai dėmesio.

    Vilmiene

  8. 2

    priklauso ir net labai, juk kokioje seimoje uzaugintas kaip isaukletas tai manau yra labai svarbu.

    mamyciuke

  9. 1

    na manau kad isties nepriklauso,nebutinai jei tevai buvo nedarnus seimoje tai ir vaikai atkartoj ju klaidas ir atvirksciai...

    ervijota

  10. 1

    Na kadangi jie puikiai sutare, tai nelabai kreipiau i tai demesi ir net nepagalvojau apie tai.

    Indruke