• 21ats.

    ar kada klausete vyro kelita esate jam lovoje? su kiek mylejesis yra?

    ar kada klausete vyro kelita esate jam lovoje? su kiek mylejesis yra? kas nenor atsakyt ar kam per intymu netasakinekit:) tiesiog smalsu pasidare kiek vyrai turi merginu ir ar jiem aktualu kuo daugiau

    novaIntymuĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Tokiu dalyku tikrai neklausineju :) bet kiek pats yra pasipasakojes, tai Ohoho.... turbut net i 10-tuka nepatekciau :D

    Whisper

  2. 3
  3. 3

    1rimta, ir 20 gal ar net daugiau atsitiktiniu.. Nelabai man ir svarbu. Bet zinoma sia tema esam nekarta kalbeje.

    tikmama

  4. 3

    Anksciau daug panasiu klausimu uzduodavau. Bet dabar galvoju, kad tai juk nebesvarbu. Jis zino, kad kartais kazko tokio ir paklausiu, man butu skaudu girdeti aplamai apie jo buvusias, tai dazniausiai neatsako, o as irgi nebeklausineju. Man taip pat butu labai nemalonu, jei jis klausinetu apie mano buvusius... daugmaz apie vienas kito ex zinom, ir tiek uztenka :)

    Yuki

  5. 3

    Klausiau, tikslaus atsakymo neisgavau, neatvirauja manasis apie buvusias. As atviresne, bet jam nepatinka kai pradedu pasakot, susierzina ir sako patylet geriau;D

    Anonimas

  6. 2

    Teko klausti.Sake,kad daug ir,kad pats nenori kalbeti apie tai daugiau.Na ir gerai,tai juk praeitis,kai manes dar nebuvo jo gyvenime.

    laukime

  7. 2

    niu kai klausiau tai sakė kad aš jam trečia,bet šiaip nekalbam apie tokius dalykus nes kaip sakoma kas buvo tas pražuvo reikia gyventi dabartimi o ne praeitimi :)

    Keituks

  8. 2

    kazkaip neklausiau,nes zinau kad nepatiktu isgirst kazka panasaus tad ir jam nesakiau kelintas jis buvo man,tiek zinom kad ne pirmi viens kitam buvom :)

    mamulyte

  9. 2

    Esam kalbeje tokia tema, bet neatsimenu, kelinta as jam, zinau, kad iki manes turejo 2 ilgametes drauges, o kiek buvo i tarpus atsitiktiniu nuotykiu man nelabai ir rupi. Praeitis yra praeitis.

    Vita_321

  10. 2