• 26ats.

    Ar tikrai nutraukinejant pienuka jis greitai dingsta?

    Mano berniukstis beveik neima kruties, truputi paciunkia ir rekti pradeda, nebeima...tad tenka pienuka nusitraukineti, daktare sake, kad jis po biski mazeja ir veliau dingsta... Ar tai teisybe?Gal kuriai mamai taip pat tek nusitraukineti pienuka? Beje, pas mane jo ir taip mazai, bet kiek pastebiu kiekviena diena vis daugeja...po truputi...

    DoviliukeMaitinimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    visom skirtingai, manau nepergyvenk ir pienukas tau nedings:))) mano anyta taip dabartini mano vyra ismaitino iki 8men:))))))neime papulio, o nusitraukinejo ir nedingo tas pienukas niekur, taip ir maitino:))))) jei nera pienelio, tai jo ir nebus, o jei vyksta gera gamyba, procesas, tada jo ir bus:))) nesvarbu, ar nusitraukinesi, ar is papulio leliukas gers:)))))pas mane visai pienelio, nebuvo, ir tai iki3men aisku primaitindama abudu savo vaikucius ismaitinau:)))) ir maziukai ir papuli ir buteliuka visada eme patenkinti, netaip kaip sako, kad jei paragaus is buteliuko tai jau nenores papulio, mano vaikuciams sita taisykle nepasitvirtino:))))))

    ievutek

  2. 4

    Kiek skaiciau ir kiek zinau is pazystamu, nutraukiant piena jis mazeja, nes nei musu rankos nei pientraukis nestimuliuoja rudojo laukelio taip kaip apziojes mazylis.....stenkis dazniau siulyti, bet jei nera kitos iseities nusitraukinek. Mano giminaite pirma ismaitino puse metu o antra nusitraukinedama tik 3 men. nors pieno buvo juros.

    sarbal

  3. 3

    Reikia moketi nutraukineti taisyklingai kruti, kad gaminturi pienas skaiciau pientraukyje buvo aprasyta kaip reikia taisyklingai nutraukineti. Jei mazylis neima kruties tai reikia piena nutraukineti ir duoti is buteliuko, kad gautu vis tiek. Geriau piena duoti is buteliuko nutraukta, kad valgytu o ne nenutraukineti ir duoti misinuka, nes kruty nezinda.

    Erika_P

  4. 3

    Savo pirmąjį sūnų nutrauktu pienu maitinau beveik iki 10mėn. Bet nutraukimo procesas užtrukdavo apie valandą laiko. Nes kai nutraukdavau pirmajį pieną, tai toliau stimuliuodavau krūtį, kad atsipalaiduotų ir likę 25proc taip vadinamo rezervo. Pieno būdavo net ir truputį per daug.

    trejetukas

  5. 3

    Deimax as irgi taip manau,tik norejau ir jusu nuomones arba patirties:)nes daktare sake nenusitraukineti,bet neimanoma,pradeda skaudeti,pakyla temperatura ir purto saltis,tad nusitraukineju ir vis kisu kruti leliukui...tik kad veltui...paciunkia ciut ir spjauna...

    Doviliuke

  6. 3

    Tikrai ne,jei jo yra tai jo ir bus nutraukinėjant. NES KAI NUTRAUKINĖJATE VISVIEN EINA PROCESAS PIeNUI GAMINTIS .Jei suprantamai parašiau.:)

    Deimax

  7. 2

    As nuolat nusitraukinejau, nes maziukas nerimtai valgymu uzsiimdavo, jam bonkele geriau sueidavo. Nuo to traukimo ranku riesai net skaudejo pora menesiu: juk darbas kasdieninis po n kartu. Bet pieniuko man mazejo, tai maitinau tik 3 menesius.

    Agne

  8. 2

    Erika_P as jam duodu savo nutraukta pienuka,tiksliau sakant damaitinu,va siandien jau du kartus ciunke kruti po kokias 15 min,jau gal sustiprejo labiau ir lengviau traukti jam pasidare:)tai labai apsidziaugiau:)tikiuosi prades imti ir kruti:)

    Doviliuke

  9. 2

    as per skausma negalejau maitinti, tai ir nusitraukinejau, tai taip ir dingo jis man kazkodel greitai, nors jo buvo daug is pradziu, net neisvalgydavo viso. na pati matysi kaip tau, nevisom vienodai, man taip ir buvo, mazejo mazejo kol is vis lasas liko ir teko primaitinti.

    lauriukss

  10. 2

    manau,kad tau svarbaiusiai vaikuti laikyti prie krutines,nes sitas variantas irgi padeda atsirasti daugiau pieno

    Aureluze