Atsakymai

  1. 4

    as usvokuu, kai praso patarimo del svetimo vaiko dovanos, bet niekaip nesuprantu kaip mama nezino ko jos vaikui reikia ar ko jis pats nori, juk jus geriausiai pazystat savo vaika,

    Anonimas

  2. 4

    oj bet ka, lelyte, delione, knygele kokia, ar leliu vezimuka stumdymui, ar indu rinkini, na net ir nezinau, sunku patarti nes nezinau ka jusu dukryte turi ka ne, kiek galite dovanai isleisti ir ka ji megsta. Bet kazka nebrangiai nes tokio amziaus dar dideliu turtu dar nereikia.

    tikmama

  3. 3

    na mazyte dar,..nieko cia tokio nenupirksi tokio amziaus vaikuciui..mes pirkome masina,su kuria pats galejo vazineti.

    nade

  4. 2

    Kaip galima kitu ir dar nepazystamu klausti, ka dovanoti savo pacios vaikui. Man tai atrodo kazkaip keista :)

    Yuki

  5. 2

    Pritariu anonimui, aš taip pat neperku dukrytei dovanų. Mes tu vyru surengiam dukrytei šventę, todėl manau tai gera dovana nuo mūsų. O jei kazko tikrai nori ir prašome artimųjų, kurie eis į gimtadienį ir nežino ką pirkti :)

    loretike1

  6. 2

    o as savo vaikams per gimtadienius materealiu dalyku nedovanoju. Mano dovana yra organizuota svente, iskeptas tortas, pagamintas sveciams maistas. Jeigu vaikas nori kazko dovanu uzsiprasiau pas mociutes ir tetas, kad gautu butent tai, ko nori.

    Anonimas

  7. 2

    mes tai pirmo gimtadienio proga dovanojom dviratuką tą kur vaikas atsisėda,o mama su rankena gali stumti kur su muzikytėm,o vėliau kai paaugs galės pati minti,tikrai geras dalykas :))

    Keituks

  8. 2

    na galyte lavinimo zaisliuka koki:)arba pianina,kaip vyras padovanojo vaikui:D

    ABMamyte

  9. 1

    Pasaku knyga storais lapais.

    grirute

  10. 1

    Na cia jau Jum paciai geriau zinot ka savo vaikui padovanot :)

    Anonimas