• 4ats.

    man beveik 31 sav. ir siandien pradejau viduriuoti, labai raizo pilva, bet nieko ipatingo nevalgiau. Ar verta sunerimti?

    Sveikos, man beveik 31 sav. ir siandien pradejau viduriuoti, labai raizo pilva, bet nieko ipatingo nevalgiau. Taip pat pradejo skaudeti, skausmas panasus i toki koks budavo anksciau kai cistu turejau. nestumo pradzioj gyd sake, jog cistu turiu, bet dabar nezinau ar beturiu, nepaklausiau kazkaip. ar verta del to sunerimti?

    mackeilaKiti nėštukės klausimaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Visu pirma geriausia tokiu atveju kreiptis i gydytoja.man panasiu laiku taip buvo,tada dar apsivemiau,irgi viduriavimas ir pilva raize. Man atliko tyrimus ar nepasigavau infekcijos,tai aciu dievui viskas ok buvo.nors sako nestumas ne liga, bet reikia saugotis labiau, nei pries nestuma

    Tnijole

  2. 2

    Kad skauda tai tempiasi viskas, kad raizo irgi nera kazko nenormalaus, man irgi ir paraizo ir paskausta, ir i wc pavaikstau, susikaupia maistas ir eina lauk :D
    Bet jei jus neramina galite kreiptis i medikus .. As kai daktares klausiau ar normalu, kad pilvuka paraizo sake normalu .. Nes viskas tempiasi ..

    SantaSantute

  3. 2

    pamirsau pamineti, jog sunelis juda kaip ir ankciau.

    mackeila

  4. 1

    na siaip jei skausmas kartojasi ir jis ira panasus i menesiniu skausmus,reiktu sunerimti,nes tai gali buti prieslaikinio gimdymo pozymiai..nes man butent dbr yra 31 nestumo savaite ir man buna dazni skausmai,arba viduriavimas,tai as skaiciau,kad tai nera gerai..

    nade