• 23ats.

    Kaip daznai jusu vyrai laika leidzia vieni su mazyliais?

    Tarp musu su vyru ivyko konfliktas. As net apsiverkiau. Viena diena, savaitgali buvom nutare eiti trise pasivaikscioti i miesta, as, vyras ir kudikis. Bet as pasijutau nekaip... nezinau, gal del to, kad jauciuosi kiek pavargus. Buityje vyras nepadeda, diena maziukas praktiskai ant ranku, reikia spet nueiti i parduotuve su mazyliu, pagaminti valgyti, sutvarkyti kambarius, naktimis keliuosi ne karta...be to, svoris nekrenta, pradejau maziau valgyti, ir plius rytais dar pabegioju lauke. Kiekviena diena as istisai praktiskai begom. Net jei rasau va cia dabar i mamanija, tik todel, kad kudikis miega ant ranku, o as galiu nors viena ranka maigyti klavisa. Nera tevu salia, jokios drauges, kuri paziuretu nors trumpam kudiki. Neatsimenu, kada buvau kirpykloj ar siaip kur nors. Mano prasiblaskymas, kai su kudikiu nueinu i prekybos centra, kad nupirkti valgyti vyrui. Stengiuosi isbandyti vis kazka nauja virtuveje. Ir kai siandien pasakiau, ar galetum vienas pabuti kiek laiko su kudikiu, jis isiuto, kokia as mama, kad staiga nebenoriu buti su kudikiu?!... Nebesuprantu situacijos, kas yra netaip?! Kaip viska suspeti, gal galetumete patarti?

    geguziukasŠeimojeĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    man dabar sesija mokykloj tad vyras visa menesi bagrinde buna su vaiku as tik gryzusi pasidziaugt ja galiu ir beja puikiai tvarkosi ir valgyt pataiso

    ervijota

  2. 2

    Kiekvienas vyras norėtų,kad tik jam nereikėtų ką nors daryti,bet aš nuo pradžių pasakiau,kad vaikas yra abiejų,tai turim abu ir rūpintis,nieko negaliu sakyti,kai reikia man kur nors išeiti aš pasakau jam,ne prašau,bet konstatuoju faktą ir nėra jokių atsikalbėjimų;-)O šiaip esam sutarę,kad sekmadienis šeimos diena,jis daugiau būna su vaiku,padeda tvarkytis,einam visi kartu pasivaikščioti ir t.t;-)Gal pamėgink su juo pakalbėti,nekaltink jo,bet papasakok,kaip tau sunku,kaip tu pavargsti,kaip tau reikia jo pagalbos,gal atrasit kokį kompromisą...

    debesėlis

  3. 2

    na manasis irgi nepadejo, kol buvo lelius maziukas, o dabar kai praaugo ir isleidzia ir pabuna ir buities darbais kartais padeda, kad ir as su vaiku lauke vaikstau, tik reikia jo paprasyti, kad sutvarkytu, nes pats iniciatyvos nerodo

    erika1984

  4. 2

    na aš iri paskaičiau, ir pašiurpau, kas čia per vyras?tai vaikas tik tavo ar abiejų?
    tai tu draskaisi, plėšaisi, o jis net su vaiku negali pabūti?
    na pas mane taip nėra, darbus ir varguis dalinamės abu.nenusileisk, pripras kas ardaisi, taip ir vargsi visą gyvenimą

    pupa34

  5. 2

    mano dukrytei 1m ir 1 mėnuo tai tetukas kasdien praleidžia su vaiku po 4-5 val, vaikšto lauke, užmigdo, ir man duoda pailsėti;)))))

    pupa34

  6. 2

    Gal mano problema ta,kad visada stengiuosi visur suspeti,viska padaryti,net jei kartais jauciu,kad senka jegos...vyras mato,kad su viskuo puikiai susitvarkau...ir kai jam pasisakau,kad man kazkas netaip....jis tiesiog mano,kaip tai?!,- juk as viska suspedavau pries tai...as negaliu pavargti...juk esu zmona ir mama...

    geguziukas

  7. 2

    Maniskais niekada nelieka:(((((((((((((((((

    mamyciuke

  8. 2

    Kad as labai retai iseinu, tai tiesa. Pvz. sia vasara istisai viena buvau, vyras daznai isvykes buvo. Tai pavargau labai. Bet siaip kai yra, tai bent jau maista nuperka. As tik jam saraseli iduodu. O jau namie tai nieko visai nedaro. O del palikimo vaiku, tai retai savaitg. palieku ir tik tada, kai vaikai miega. Nes kitu atveju, ziuretu su jais TV ir viskas. O vaikams akys "ant ribos", tai gyd. uzdraude ziureti TV. Vyras i tai nereaguoja. Tai galim sakyti, as nepasitikiu palikti vaikus. O kodel Jums maisto neapiperka?

    jurc

  9. 2

    suprantu tave,pas mane panasi situacija,nors vyrui bent pusvalandziui palieku mazyle[tiesa retai]jai 5men.

    Anonimas

  10. 2

    na perskaicius tavo pasakojima- uzplusta uzuojauta:( nepyk,bet man atrodo,kad jis taves tikrai nesupranta. Pas mus tokiu problemu seimoje nera. Siuo metu as auginu dukra,jai 1 metukas, ir sunu,jam 6m. Kadangi sunu auginau irgi sunkiai,nejauciau jokio malonumo,buvo netgi uzejusi depresija,tai vyras mane labai supranta ir palaiko. Jis visada iseina vienas ar kur isvaziuoja su vaikais,kad as galeciau skirti laika sau,pailseti,ar pasikrapstyti namuose:) Savaitgaliais visada stengiasi buti su seima ir prasmingai isnaudoti laika,vaziuojam i gamta ar su dviraciais,ar siaip kur. esant reikalui,visada isleidzia mane kur pasilakstyti,bet kad as pati nenoriu:)
    Taip kad manau,pas jus seimoje galbut nera susisnekejimo,matyt vyras nelabai supranta,ka reiskia "laikyti 4 namu sienas" :) Leisk jam susipazinti su siuo darbu bent porai valandu kad ir namie.
    Ir dar,kai pastojau su antru vaikeliu vyrui pasakiau,kad esam lygiai tokie patys tevai,ir vaika auginsim kartu. Siuo klausimu mes sutariam:)
    Sekmes tau.

    sapriene