Atsakymai

  1. 1

    as geriau iki nestumo ir nestumo metu sugeriau pakuote.

    laimike

  2. 1

    *lauraops*, bet juk ne visu nestumas buna planuotas. Kitos suzino kad laukiasi kai jau buna koki menesi nescios... Bet pagimdo sveikus vaikus ir be tos folio rugsties :)

    Yuki

  3. 1

    folio rugštį reikia gerti mažiausiai TRIS mėnesius iki pastojimo,žodžiu iki pastojimo yra būtina :)

    Anonimas

  4. 1

    folijos rugsti :DDD is folijos pasigamini rugsti ir geri kol baigiasi folija namie :DDDD

    Anonimas

  5. 1

    Gėriau folio rūgštį iki 16sav., nes pažįstama seselė, kuri kaip tik buvo pagimdžiusi kai pradėjau lauktis, sakė, kad domėjosi, jog naujausiais tyrimais buvo patariama gerti ne 12 o 16sav. ir pati tiek gėrė, nemaniau, kad pakenks tai gėriau (nes ir vitaminų kompleksuose besilaukiančioms jos yra). Vėliau gėriau Elevit vitaminus, nors ginekologė rekomendavo Pregnacare+, bet dabar jei laukčiausi, negerčiau jokių sintetinių vitaminų - labiau rūpinčiaus pilnaverte mityba: vaisius visada pasiima kas jam reikalinga, niekada nenusiskriaus, o tų medžiagų gali pritrūkti tik pačiai besilaukiančiai, tai jei nejausčiau jokių simptomų kad trūksta kažko (geležies, magnio ir pan.) ir kraujo tyrimai būtų geri - jokiu būdu negerčiau jokių vitaminų, gal nebent kalcio minimaliai...

    Anonimas

  6. 1

    as atskirai negeriau folio rugsties.geriau pregnacare su omega3,kuriuose yra folio rugsties:)taip vaikas gauna ne tik folio rugsties,bet ir kitu vitaminu.

    skruzdux

  7. 1

    Jo folio rugsti gerti pirmus 3 nestumo menesius, o po to visa nestuma reikia gerti zuvu taukus (omega3 riebiosios rūkstys) :) Na bent jau man taip reikejo su pirmu nestumu ir dabar :)

    loretike1

  8. 1

    Folio rugsti reiketu vartoti pirmus tris nestumo menesius. Kai kurios ja vartoja ir pries pastojant.
    Folio rugstis reikalinga kad vaikuciui geriau vystytusi stuburiukas per pirmus 3 menesius. Paskui galima nevartoti folio rugsties arba gerti visa nestuma. Taciau folio rugstis taip pat vartojama kad besilaukiancios kraujas geriau pasisavintu gelezi ir kt. naudingas medziagas.
    Mano manymu, folio rugsties "butinybe" yra per daug ispusta. Pati nei pries pastojant nei nestumo metu jos nevartojau. Visa nestuma vartojau specialiai nesciosioms skirtus vitaminus, i kuriu sudeti ieina ir folio rugstis.

    Yuki