Atsakymai

  1. 2

    Pats gimdymas nebuvo sunkus, tik saremiai buo skausmingi.

    Gelele13

  2. 2

    Gimdziau sunkiai (nors daktarai sake, kad nieko sunkaus) :D . nesidarinejo man kaklelis.. Leido skatinamus, skausmas beprotiskas o kaklelis vietoj stovejo.. Bet iskentejau, gimdziau 11 val. be jokiu nuskausminamuju.. Nera jie gerai.. Ne viena dar nenumire gimdydama, taip kad patariu pakentet geriau :)) Kuo maziau visokiu vaistu, tuo geriau paciam leliukui :) Apie ji reikia galvot, nors gimdymo skausmas prilyksta 24-iems kaulu luziams vienu metu. Uz kantrybe dangu gausit :) O visa skausma pamirsit, kai leliuka ant krutines paguldys :)

    Robertele

  3. 2

    skaudet tikrai skaudes to niekas negali paneikti, bet as be jokiu nuskausminamunu buvau man reikejo iskentet 5 val saremiu ajsku ir gulejau ir sedejau ir vaiksciojau kad tik rasciau padeti kad maziau skaudetu, bet man buvo labai gerai as kad draugas visa laika buvo salia, o pats stumimas man uztruko kelias min, pastumiau tris keturis kartus ir viskas mano princese jau buvo cia. tiesa draugas dalyvavo ne tik per saremius bet ir per pati gimdyma labai padejo jo palaikymas

    Ginciuke

  4. 1

    Kad skaudes tai cia taip, ir to neisvengsi, bet tik paimsi mazuli i rankas ir viskas staigiai pasimirs. As is skausmo jau ir su Dievais kalbejau, sakiau vyrui cia pirmas ir paskutinis vaikas, bet po visu skausmu (be nuskausminamuju kenciau saremius) ir po cp galiausiai, sakau ai dar ne tiek istverciau del mazo kudikelio. Ir dabar slaptai bet jau pagalvoju apie antra pipira.

    estela24

  5. 1

    labai lengvai gimdziau abu kartus:)

    skruzdux

  6. 1

    na saremiai ganetinai skausmingi buvo, bet aciu dievui kad greit viskas vyko, gimdziau pakankamai lengvai, tik va bedu buvo nes per dukrutes peti virkstele buvo, tai teko daugiau pavarkt, bet sesute sake pagimdziau kai 10vaiku turedama :D ir beto man prakirpo tai po to labai nekazka buvo, o siaip manau viskas isteviama :) ner ko bijot. SEKMES !

    vikuteniam

  7. 1

    Na zinot kaip sakoma - bijai vilko, neik i miska, o dabar jau saukstai po pietu :) Gimdziau lengvai ir greitai, svarbiausia,manau, nusiteikti. Viskas bus gerai :) Nera cia ko bijoti, medikai kartu bus ir pagelbes :)

    Mistikute

  8. 1

    Nuo skausmo nepabėgsi, jei labai jautri jam esi - prašyk epidurinės nejautros, bet geriau natūraliai. O gal tau pasiseks ir pagimdysi lengvai ir greitai :)
    )
    Aš gimdžiau 21,5val, 48val prieš tai buvau visai be miego, nevalgius tą parą, tai skaudėjo beveik iki sąmonės netekimo, keli momentai "išsitrynė" išvis iš atminties, siuvo viduj ir išorėj mane 1val20min (nes surinko iš dalių kaip "Frankenšteiną" :D, bet čia buvo akušerės klaida, nes klausiau kiekvieno žodžio, ir kai klausiau kodėl nekirpo, sakė: jau norėjau, bet nespėjau, greit čia gavosi..." - išstūmiau per du-tris sąrėmius). Bet pagimdžius pasimiršta tie skausmai, lieka atminty ta akimirka, kai jau pagimdai. Bent man taip buvo.

    Anonimas

  9. 1

    Sunkiai gimdziau, ir labai skaudejo. Kaip nors ir Jus tai istversit :)

    Anonimas

  10. 1

    maniskis ir taip sake bijo kraujo ir pann. Oj isbuvo ir gerai padejo jo palaikymas, vaikiukui virkstele nukirpo.

    tikmama