• 7ats.

    Sveikos, kokiu tyrimu reikejo kai jusu vaikai pradejo lankyti darzeli? Mums 1.10 men. Rugsejo 2 jau pradesime eiti i darzeli,zinau kad reikia med. Vaiko pazymos, bet va per zinias isgirdau kad reikia ir dantu israso kad eiles, ar cia privaloma visiems? Ar mums jos reikia ar ne...sunerimau..nes nesam uzsirase..dantu apziurai..kaip cia dabar yra..

    llinciukas1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    dantu reikia apziuros butinai,o eiles tikrai dideles,bet mes ejom be eiles,ir prieme labai greitai,nes vaikas buvo kaip ir jusu mazas dar,ir ten ilgai jo neuzlaiko kol paziuri kiek dantuku isdyge

    mamulyte

  2. 1

    nuo siu metu ivede naujove - visi vaikai nuo 1,5 metuku kurie nori lankyti darzeli privalo pasitikrinti dantukus. pirmiauisiai einate pas savo gydytoja, ji israsys tyrimu lapelius. gausite pazyma su kuria tik eisit pas dantista ir jis apziurejes padarys israsa pazymoje. ja pristatysit i darzeli. i viskas. o del eiliu... mes nuejom ir prieme iskart nes su mazu vaiku. apziura truko gal puse minutes, nes tik paziuri kiek isdygusiu dantuku, niekas nieko nekrapstinejo ir negasdino vaiko.

    arcita

  3. 1

    reikalinga apžiūra pilna,tas tiesa ,ir kas metus.Esant reikalui galima tai atlikti ir privačiai.

    Anonimas

  4. 0

    Musu gydytoja nesiunte dantuku apziurai.

    marinaaa

  5. 0

    reikejo butinai. ejom nesenai.

    Nojukas

  6. 0

    na as kaip vedziau vaika 2.5 m tai jokiu dantu nereikejo tikryti darzelio sesele paziurejo kaip jau lanke:)o daktaru tai taip reikejo del kirmeliu kad neturi

    renaciuke000

  7. 0

    mums pasake direktore, bet uzsirasem tik rugsejo 2d, tad susitavrkysim tada, visur kur reik nueisim, nieko tokio, kad bus pazyma pristatyta tada kai jau lankysim darzeli.

    Adri