Atsakymai

  1. 5

    Dabar daryciau visai kitokias nei dariau, bet suknele butu tapati :) nes kai pamaciau tai net suzviegiau kaip man ji patiko :) Daryciau paprastesnes...kad ir tik kur gamtoje....noreciau visai paprastu :) o tada tai mes baisiai daug pinigu isleidom :(

    sarbal

  2. 5

    na nezinau kuria pusia palaikau as:)) mes tik susirasem su liudininkais ir tiek, visiems pranesem po savaites ir daugiau, norejom tai padaryti slapta, kad nebutu o kur suknele, o kur tas ar anas, as tau duosiu bet noriu matyti ta ir ta, nors ir dabar duotu kas milijona padaryciau taip pat, todel, kad neturim savo buto, automobilio... bet po kokiu 10ar 15 metu (jei viska turetume ir butu atliekamu pinigu, kuriuos tikrai galeciau isleist kaip tinkama) butu smagu susituokti baznycioje,kai jau santykiai patikrinti laiko(aisku visko pasitaiko) net mintis nekilo imtis paskola vestuvem, o jei neduok Dieve negyvensim, reiktu dar ilgai ir nuobodziai moket....

    erika1984

  3. 5

    visuomet buvau uz "svajones" na beabejo jos nevisada pildosi, bet ju siekti visuomet reikia...
    "ten aukstai spindi mano tikslai, galbut as ju niekada nepasieksiu, bet visada galiu jais grozetis ir vadovautis..." (f.dostojevskis)
    taigi jei tik yra galimybe reiktu daryti viska taip kaip nori deja nevisada norai atitinka galimybes... :((( o kas liecia vestuviu, kiekvienos ju turi savotisko sarmo ir zavesio :))) taigi neturiu vienareiksmisko atsakymo...

    beto kad ir dareme dideles vestuves tikrai pakartociau viska :D

    poolman

  4. 5

    Vedybos turetu buti ,mano manymu,romantiskos,
    grazios.Ir nebutinai masiskos ,su didybes manija,noru pasirodyti.Ne super masinu groziu,super patiekalais,karaliskais rubais turetu didziuotis jaunieji,bet didele savo meile.Kartais daromos labai istaigingos vestuves,norint pasirodyti,o jaunuju viduje-tuscia.

    vilem

  5. 4

    mes tai paprastas darem ir nieko baisaus.

    daina

  6. 4

    Na aš irgi už paprastas vedybas. Nors ir buvo pas mus 20 sviečių,ir šventėm 2 dienas,nepasakyčiau,kad jos kuklios buvo. Po kurio laiko vyras pripažino,kad antrą dieną reikėjo kur savaitgaliui išvažiuoti,nes buvo tada žiema. Labai jautiesi nuovargis visiems įtikti.
    Savo dukrom ateityje patarsiu daryti vedybas ne sviečiams o sau,kad tą pačią dieną išvažiuotu į po viestuvinę kelionę. :)

    Deimax

  7. 4

    Niekados nenorėjau didelių vestuvių,nesuprantu kam be reikalo pinigus švaistyti,geriau už tuos pinigus išvažiuoti kur paatostogauti arba nusipirkti reikalingą daiktą.Pati dariau nedideles vestuves,sukvietėm artimiausius žmones,padarėm vakarienę ir tiek.Draugai buvai liudininkai,tai jie padarė staigmeną,pasiruošė,kaip tikri piršliai,su visais atributais ir žaidimais;-)

    debesėlis

  8. 4

    Mes nedareme labai iskilmingu vestuviu, bet mums labai patiko ir svente buvo super:))))) O siaip manau cia pagal kiekvieno financus. Bet as visad buvau uz paprastas.

    mamyciuke

  9. 4

    as vestuviu nesureksminu, gal todel, kad tekejau ne -niolikos :) Dabar turbut is vis nedaryciau jokiu, pakviesciau i gamta pacius artimiausius zmones, kad sirdziai butu miela.

    mamyčiukas

  10. 4

    ce pagal kiekvieno finansus ir vestuves, gali noreti iskilmingu bet neturi joms pinigu :) aisku kiekviena turbut svajoja apie dideles vestuves, as taip pat norejau dideliu vestuviu, gal tai vienintelis kartas gyvenime, kuri noriu atsiminti.. pasiemem paskola vestuvem 22tukst ju net pritruko.. bet pasidarem geras vestuves nei per daug nei per mazai zmoniu.. galejom apseit su kukliom vestuvem, bet va pasiemem paskola kuria dar 4 metus mokesim..:)

    kristale