• 6ats.

    19 nestumo savaite. Gal galite papasakoti savo savijauta 19 nestumo savaiteje? Nuo kelintos savaites tureciau pradeti bijoti, jei vis dar nieko nejausiu?

    Atsikeliau snd apimta panikos. Prasidejo 19 nestumo savaite. Bijau, nes vis dar nejauciu pilvelyje nieko. Ir savijauta puiki. Nepykina, nemigdo. Galiu miegoti ant pilvo, nejauciu nepatogumu. Nieko neskauda. Bet pilvukas jau matosi. Paskutine echoskopija rugpjucio 06 d. 15 cm. (visas vaisiaus dydis)
    Gal galite papasakoti savo savijauta 19 nestumo savaiteje? Nuo kelintos savaites tureciau pradeti bijoti, jei vis dar nieko nejausiu?

    Laimute86Fiziologiniai pokyčiaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 3

    Tai sveikinu su puikia savijauta :) As judesiukus pradejau jausti tik apie 22-24sav.

    estela24

  2. 2

    pirmus judesiukus pajutau tik 22sav, o ir siaip jei daug judi tu ju gali ir nepajausti, nes tavo pacios judejimas juos tiesiog uzgozia, jie susimaiso su tavaisiais.

    Anonimas

  3. 2

    Pirmi judesiai pajuntami dažniausiai 16-22sav., ir iki 25sav. nejausti yra normalu, nors pasitaiko retai ir dažniau moterims su viršsvoriu. Ir džiaugtis reikia, kad savijauta puiki, o ne ieškot problemų ten kur jų nėra ;)

    Anonimas

  4. 1

    Viskas gerai, judesiukus pajausit. Tik ant pilvo nebemiegokit, nes vaikeli spaudziate..

    Robertele

  5. 1

    Kitos tik 25-ta savaite pradeda jausti judesius, tai tikai nesijaudinkit del nieko, tuo labiau jei gyd. sako, jog viskas gerai ;)

    Yuki

  6. 1

    man taip pat 19 savaiciu,antras nestumas,jauciuosi nuostabiai,labai lengva tiesiog skraidau:) judesiukus pajauciu bet labai silpnucius ir ne kiekviena diena su pirmaja jau nuo 16 savaiciu jutau,o dabar viskas kitaip truputeli neramu,bet kita savaite jau vizitas pas gydytoja pasiziuresim kaip ten mazasis gyvena:)beje man naktimis labai tempia slaunis taip buvo ir su pirmuoju nestumu.

    barskute