• 24ats.

    Ką galvojate šiais laikais apie mokslus?

    Na galvoju yra tokia nesuderinama šalyje padėtis,kad šiuo metu yra krizė o mokslus brangina.?!Kad nori jaunimas ir ne tik toliau mokytis o pinigėlių trūksta.

    DeimaxDarbas ir karjeraĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    Tikrai nesamone jai turi pinigu tai mokinsies o jai ne tai ne. O ka daryti varksams jai jie gerai mokinasi ir nori toliau mokintis bet neturi pinigu.

    mamyciuke

  2. 3

    mokslas yra gerai....reikia mokytis.....tik va labai gaila kad musu valdzia nesuteikia tokiu galimybiu musu naujai kartai:(sutinku kad uz mikslus reikia moketi,bet bukit malonus tada ir uzgarantuokit,kad baige mokslus,gausim tikrai gerai apmokama darba ir tada gales be vargo issimoketi tas paskolas...o kas dabar darosi...baisu....neturi pinigu,reiskias nesimokysi.....vos ne taip duoda suprasti,kad cia tavo beda ir isvis musu valdzia turbut neturi supratimo ,kaipp zmogus gali netureti pinigu...jie tik savo s.....ziuri:((((

    iirina

  3. 3

    pats siuo metu mokausi, bet matau kad netgi universitetuose politika yra ne studentu naudai...
    kadangi mokslai brangus uz juos reik moketi pinigus, norint pragyventi reikia uzsidirbti (juk nesedesi tevam ant sprando) juolab ne visi tevai gali ir islaikyti vaikus... :(((
    universitetuose paskaitu lankomumas jau nera privalomas, bet patys destytojai seka kiekviena paskaitataigi darbai neimanomi...:(((
    isvados: mokslai siuo metu prabanga...
    p.s. o pamastymam.... valdzios vyrai (moterys) turi prikaupe pinigu ir gali savo vaikam finansuoti mokslus, o like tegu nesimoko, juk "kvaila" liaudi valdyt lengviau... o i klausima kad galima gauti stipendija galiu pasakyt jog paprasta stipendija tesiekia 180,- o padidinta jau net 2 laipsnio tesiekia 230 ar 250.

    poolman

  4. 3

    Na, manau, kad siekia padaryti taip, jog mokslai butu ikandami tik turtingiems. Kai mokiausi bakalaura, per visus keturis metus sumokejau tik 4000 lt, o dabar per viena semestra tiek mokeciau. Is kur jaunimas tokius pinigus gali gauti, jei neturi turtingu tevu, o paemus paskola, vis tiek reikia is karto pradeti moketi palukanas, kurias ne visi isgali moketi.

    Indruke

  5. 3

    N a vilem tai tikra saunuole kad turi net 3 diplomus.As tai ir dziaugiuos kad pabaigiau aukstaji moksla ir turiu diploma su bakalauru,kaip mokiausi tai ne lito nemokejau uz moksla todel negaliu isivaizduoti kaip reiktu dabar moketi

    popkorne

  6. 3

    Manau, kad siuo metu mokytis musu salyje prabanga, mokslai brangus;((((

    raimoskyte

  7. 3

    Galvoju kad laiku baigiau mokslus. Nes dabar tai dideles nesamones vyksta. Isdure studentus juodai. Jei turi pinigu tai ir mokysies. Bet pinigai tai labai dideli.

    austeja0809

  8. 3

    Lietuvoj sudetinga mokytis,bet imanoma.Kas labai nori,tai ir mokosi.Mano dukra sugeba mokytis neakivaizdiniu budu ir dirbti.Siaip kiekvienas turetu mokytis ir tobuleti visa gyvenima.Kiekvienas turi teise i moksla,ir jaunas,ir senas.As turiu 3 diplomus,o visdelto einu mokytis toliau.Bloga ta salis,kuri negalvoja apie savo ateiti ir nesirupina savo praeitimi.Nesuteikia galimybiu mokytis bent jaunimui ir nesuteikia galimybiu ramiai,be nervu ,be finansiniu sunkumu gyventi pensininkams,atidirbusiems visa gyvenima.

    vilem

  9. 2

    ka ce prikalbesi, draugai baige vidurines, nori stoti mokintisi kolegijas ar univerus ir negali, nes neturi pinigu.. tai vat ir isvaziuoja i uzsieni..

    kristale

  10. 2

    na as va studijuoju tai sunku ,o dar lialius savo atima tai tikrai kebli situacija,bet norint viskas gaunasi...

    ervijota