• 5ats.

    nestumas 10-11 savaiciu.NT rodo nestuma,kraujo tyrimas taip pat.nestumo pozymiai jauciami ir pykinimai yra..bet per echo daktare nestumo nemate.ar gali nebuti nestumo?gal kas nors su tuo susidure?aciu

    skruzduxNėščiosios sveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 1

    Kai horioninio gonado tropino kiekis kraujyje yra 500 vienetų, nėštumo dar gali nesimatyti. Jeigu jo yra 1500 - 2000 vienetų, jis jau turi matytis gimdoje. Kai jo nesimato, galima įtarti, kad yra nesivystantis nėštumas, blogai besivystantis arba negimdinis.

    Anonimas

  2. 1

    Nuo 12sav. dažniausiai daro per pilvo sieną, iki tol vaginaliniu echoskopu. Gal paprastu ir žiūrėjo? Nors vistiek keista, kad nematė jei ir per pilvo sieną darytas, nes sako, kad matosi tik neaiškiai ir mažas nėštumas. Jei tyrimai rodo, kad Hcg gaminasi, faktas, kad nėštumas tikrai yra, tik reiktų susirūpint jei nematė gydytoja ir "ieškot" ar tikrai vietoj.

    Anonimas

  3. 1

    Patarciau nueiti pas profesionalesni gyd.

    Yuki

  4. 1

    kaip daktarai gali nematyti nestumo ? eikit pas kita specialista vieno daktaro pasakymu nepasikliaukit . jei esat pastojus tai gimdoj butu nestuminine puslyte matytis , jei jos nera tai gal ne vietoj pastojimas ?

    nežiniukė

  5. 0

    yra taip buve mano draugei,ir teko daryti valyma nes vaisius neaugo o nestumo simtomai buvo

    Anonimas