• 11ats.

    gal kam taip buvo, kad vaikas nuo 3 men. pasidare neramus, pradejo mazai miegoti diena?

    papasakosiu savo istorija.
    Mano mergyte radikaliai pasikeite, nebesusitvarkau visai nes iki 3 menesiu buvo angelas, o dabar mums 3,5 men ir nzn kas yra tokia nerami, kad nesuprantu, ar jai skauda ka ar siaip oziai.... diena nemiega, jei uzmigdau tai tik ant ranku ir po to padedu i lovyte, tai miega geriausiu atveju pusvalandi... ir taip visa diena... maitinu misinukais. viena laime jog nakti 22 uzmiega ir keliasi 7 val. nakti nemaitinu... gal patarkite kaip susitvarkyti, nes jau pradedu galvoti, kad esu niekam tikusi mama :(

    Raminta71-12 mėnesiųĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    na tikrai ne oziai, as tai manau, kad dantukai kalasi, miela mamyte teks pakenteti, kol dantukas islys. Skirkite daugiau demesio, o taip tai irzlumas dazniausiai tokio amziaus del dantuku.

    tikmama

  2. 2

    Oziukai prasideda anskciau nei metuku. Mums beveik 7 menesiai ir tikrai oziukai jau aplanko :) Jusu mergytei viskas gerai :) Ji nakti ismiega, uztat diena jos miegas yra trumpesnis.

    Robertele

  3. 1

    gal dantuliai?ar nekisa pirstuku I burnyte?mums 3 menesi 2 grazuoliai isaugo, panasus,,kaprizai ,,buvo..o oziuku tikrai negali dar but

    ERA29

  4. 1

    mano dukrytei taip pat viskas, gal cia toks laikotarpis

    vikuteniam

  5. 1

    Vaikai auga ir pradeda mažiau miegoti bei daugiau dėmesio reikalauti. Gal dantukai neramina. Jūs tikrai savo vaikui pati nuostabiausia, pabandykite išsiaiškinti neramumo priežastį.

    Lauryytte

  6. 1

    Tik negalvokite, kad jus prasta mama, jus savo mazylei esate pati geriausia.
    Pastebekite kada ji nurimsta. Pvz ji verkslena, jus paimat ja ant ranku ir nurimsta, ar siaip parodot demesio uzkalbindama ir rami. Ar ji pas jus taip visad zirzaliuoja?
    Oi jus laiminga, kad jusu mazyle taip ismiega. Mano sunus pradejo miegoti visa nakti tik nuo 1,3 m. O anr ranku migdydavau iki 1,4m. Jei ji nenori miegelio tai uzsiimkite su ja. Vaikiukas auga, nori vis daugiau demesio.

    estela24

  7. 1

    Turetu praeiti, manoji taip pat taip elgesi, bet isaugo :) tik va, kaip pradejo nuo 4 men. naktimis vel keltis, tai taip jau 2 men neismiega visos nekatis neatsibudusi

    Mistikute

  8. 1

    Pritariu *girutei*, kad tokio amziaus vaikams "oziu" dar tikrai nebuna. Taip gali buti maziausiai nuo metuku amziaus.
    Tikrai be reikalo neverkia.
    O kad visa nakti ismiega, tai Jums labai pasiseke, nes mano sunus, budamas tokio amziaus, per nakti keldavosi nuo 5 iki 10 kartu.

    Yuki

  9. 1

    na tu darlaiminga,kad ji tau visa nakti ismiega..o diena budrauja:)nesiok ant ranku,skirk daug demesio:)

    skruzdux

  10. 1

    Tokio amziaus vaikams "oziu"dar nebuna.Stebekit pati,gal neuztenka maisto,karsta, salta,pilvuka skauda ir t.t.

    grirute