Atsakymai

  1. 3

    baik gerti folio rugsti ir tada pradek vartoti vitaminus!

    cindy

  2. 2

    as isvis negeriau folio rugsties,nes geriau pregnancare.gydytoja sake kad pakanka visko ten

    redusis

  3. 2

    Folio rūgštis mažina apsigimimų skaičių,ji patartina vartoti 3 mėnesius iki pastojimo ir atrodo iki 12 savaitės nėštumo,nes tada jau susiformuoja vaisiaus stuburas,aš pati vartojau iki 12 savaitės folio rūgštį paskui perėjau prie vitaminų skirtų nėščioms,nes manau,kad ten pakankamas kiekis folio rūgšties ir papildomai jo vartoti nereikia...

    debesėlis

  4. 2

    Manau jai gersi ir ta ir ta nieko labai jau blogo nebus as geriau ir folio rugsti ir dar papildomai vitaminus su folio rugstimi.

    mamyciuke

  5. 2

    As geriau folio rugsti ,bet paskui neatsimenu jau nuo kokios sav man liepe gerti vitaminus Elevit ir gyd.pasake ,kad galiu nustoti gerti folio rugsti.Seip kiek zinau folio rugstis reikalinga pirma trimestra nestumo, vaikiuko kauliukams.:)))Ir vitaminus as geriau iki 25 savaites nestumo, paskui nuejau i privaca klinika ir tenais ginekologe pasake ,kad galiu ir negerti tos vitaminus nes nuo ju vaikai paskui kai gimsta tampa alergiski labai gerai sako naturalius vartoti vaisius uogas darzoves.As taip ir padariau ir darau iki siol.vat pas mane buvo taip :)

    Bubonka

  6. 1

    Aš geriu šitus vitaminus,papyldomai folio gerti nereikia.šituose vitaminuose yra folio rūgšties.kur užtenka mažiukui.

    aurikuka

  7. 1

    Aš nuo pat pirmų dienų gėriau tik vit. nėščiosioms, atskirai folio negėriau. Paklausiau savo gyd., tai jis pasakė, arba tą-arba tą, svarbu, kad vitaminuose būtų reikiama folio paros norma. Nežinau, gal kiti gydytojai ir kitaip rekomenduoja. Juk kiek gyd., tiek nuomonių.

    elegancija

  8. 1

    iki 14 savaiciu geriau folio rugsti, dabar negeriu nieko (21 savaite) gydytoja sake kad visi tyrimai geri, nieko netruksta, tai ir nereikia pergerti vitaminu.

    Anonimas

  9. 1

    daugiausia galima gerti 400 mg folio rugsties, jei vitaminuose yra 200, o folio rugsties 400, tuomet uzteks tik vitaminu, nes jau 600 per didelis kiekis, tiesiog pasiskaiciuoti reikia

    IngaS

  10. 1

    As vartojau pries pastojant puse metu tik folio rugsti,veliau kai pastojau naudojau bendrai nesciosioms skirtus vitaminus.

    geguziukas