• 14ats.

    Ziurineju skelbimus darbo, nors dar neketinu iki kito rugsejo grizti dirbti. O kaip jus? Ar planuojate gizti i savo darba? Ar ieskosites kitur? Uz koki atlyginimai rankas dirbtumete?

    ERA29Šeimos finansaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    as kaip tik dirbu,tiksliau atidirbineju,liko dar 3d ir jau viskas,busiu namuose su mazuliu,pratinsiu prie darzelio,bet vistiek ziuriu kokio darbelio skelbimuose.pirmas darbas buvo uz 850,sitam darbe gaunu 1100-1200,bet patikekit,tie pinigeliai neverti tokio darbo ir tokios aukos.ir naktimis reikia dirbti,pamaininis darbas,vaika mazai matydavau,per sventes darbe ariu,kartais buna kad po naktines nepamiegi ir vel eini i naktine.zodziu ne kas.dirbam po 12h per para,5dienas per savaite.tad nusprendziau iseiti.sutikciau dirbti kad ir uz 1000,bet 8val per diena,ne pamaininis darbas kad butu,kad naktimis visada namie galeciau miegoti.ir labai noreciau tokio darbo laiko nuo 8 mazdaug iki kokiu 5-6.kad savaitgaliai laisvi butu,svenciu dienos laisvos.bet va nelengva ast toki darba kad viskas atitiktu..

    mylime

  2. 4

    planuoju grizti i darba, tk noreciau pakeisti pareigas vien del darbo laiko kuris sunkiai derinasi su seimos reikalais. bet kaip bus taip, svarbu kad butu darbas ir alga moketu :)

    arcita

  3. 4

    Grįžtu į seną darbovietę, bet į kitą skyrių, kitas pareigas, nes mano etato neliko. Šiandien kaip tik einu prašymo rašyt kad grįžtu, nes esu rašiusi VPA 3metams, o praėjo du. Bet po "apsiuostymo" darbe, grįžusi, skambinsiu į kitą firmą, kur ieško darbuotojų, bandysiu galbūt įsidarbinti žemesnėse pareigose, bet su geresniu atlyginimu kitur - nes man nepatinka pasiūlytas 460Lt mažesnis atlyginimas nei gaudavau iki dekreto. Nors dirbčiau kad ir už minimumą, jei nebūtų kitų galimybių - geriau nei sėdėt namie ir dejuot, kad nėra darbo.

    Anonimas

  4. 4

    kol sedejau namuose ziurinejau ir ejau i susitikimus kad kita darba gaut,bet va uz poros dienu tes gryzt i sena darba,alga vistiek viska padaro,bet kasdien ziuresiu ir toliau skelbimus gal kas tiks :) alga 1500 i rankas

    mamulyte

  5. 4

    nezadu gryst i ta pati darba ,kur dirbau seniau , uz 1500 - 1700 lt i rankas :) ieskosiu tokio darbo ,nes uz 1000 seis laikais sunku pragyventi

    nežiniukė

  6. 4

    Nors dar su vaiku metus busiu namie,bet kartais paziuriu darbo skelbimus,nes i sena darba negrisiu.Ziuriu,kad bent 1000 lt i rankas iseitu.

    Jolka123

  7. 3

    as ziurinejuosi kito darbo. Kol kas nezinau kokio atlyginimo noreciau,priklausomai nuo darbo

    Pabuciuok

  8. 3

    Grisiu i sena darba. Man ten visai patiko. Svarbiausia atlyginimas visada laiku. Nereik eit maldauti, kaip vienam darbe teko dirbti.

    estela24

  9. 2

    ieskau kitur, nes panaikino darbo vieta, noriu bent 2000 uzdirbti, nes vienai su vaiku labai sunku, jei gausiu 800, tai nieko net maistui nelieka, nes darzelis 250, 400 butas, 100 trasporto islaidos

    vinipukas

  10. 2

    Na i dekreta dar tik dabar isejau, bet jau dabar zinau, kad i sena darboviete negrysiu :) po tu 2 metu galvoju kazka savo pradet, algos norisi ne mazesnes nei 1000 (jei dirbciau ne ant saves) , nes dabar kai dirbau tai pilnu etatu nei minimumo neuzdirbdavau :( nes buvo pagal valandini mokama, kuris buvo mazas labai.. nebesinori uz kapeikas tokias dirbti, ziuresiu kaip bus kai jau reikes galvot apie darba :) dabar nesuku galvos :) .

    SantaSantute