• 8ats.

    dukrytei metukai ir menuo, ir ji vakar pradejo ropoti!

    man keista,kad ji dabar pradejo ropoti,juk jau kaip ir eiti turetu,o ji cia tokia staigmenele pateike, iki siol niekad neropojo keturiom,buvo pradejus sliauzti ant pilvuko,isikibus eina,atsistoja isikibus,bet pasileisti bijo,sedasi vos tik pajutus pavoju. ar normalu kad ji taip velai ropot pradejo?

    smurte1-2 metukaiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 4

    normalu, kiekvienas vaikas skirtingu laiku viska daro.Mano mažasis pvz tik 8 menesiu pirma kart apsiverte :)bet dare jau viska, slaiuziojo,ropojo,sedejo,vaiksciojo isikibes :)

    Nojukas

  2. 3

    mano mažoji išvis neropojo iki metų laiko,kai pradėjo vaikščioti prasidėjo ir ropojimai,ir laipiojimai

    Anonimas

  3. 3

    Nesijaudinkit. Nieko keista, juk visu raidos sugebejimai skirtingi.buna vaikai tvirtai vaiksto begioja, bet uzena noras paropuoti.cia normalu. Be to nera gi taisykles kad visi vaikai pradetu ropuoti pvz 8 men, o vaiksciuoti 1 metuku.

    Tnijole

  4. 3

    Visiskai normalu. Neuzilgo ir vaikscioti prades ;)

    Yuki

  5. 3

    musiskis irgi pradejo viska veliau daryt.vaiksciot pradejo 18men.viskas gerai.o dbr uztai laksto pavyt neina.

    skruzdux

  6. 3

    na gal nieko tokio dar, gal ji labai atsargi , ar ja mažai ant grindu laiket kad tik dabar išmoko

    IlonaP

  7. 2

    ji viska pradejo daryt veliau,atsisest pati pradejo tik apie 8men. sedet neramstoma apie 7men. stovet isikibus apie 10-11men, o pati atsistot visai neseniai ismoko,bet uztat kai ismoko tai kimbasi visur kur tik gali, buvom pas neorologe tai ji nieko blogo nesake,masaziste sake,kad ji nemato reikalo skubet ir geriau kiek veliau negu kad peranksti.

    smurte

  8. 1

    na teko girdet ne is vienos mamos,kad vaikai pradejo vaiksciot sulauke tik pusantru metu.tai nesijaudinkit,viskas cia gerai.svarbu kad visa kita daro:)

    skruzdux