• 8ats.

    Kada keliavot is lovytes i manieza? mum 6 men, bet pastebejau, kad jai lovyte per siaura, nes ji labai vartosi miegodama ir kai jai per mazai vietos, ji issibudina save.

    dntbntMiegutisĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    mes manieža tik kaime naudojame ;)

    Keituks

  2. 1

    nemegstu maniezu, net suaugusieji nemiega prie zemes, juk nesveika labai, jame tik zaisti, bet koks zaidimas tokioj mazoj teritorijoj, nepatinka man jie

    vinipukas

  3. 1

    musu mazoji nuo gimymo iki 5 menesiu budavo tik manieze, poto kazkaip jai labiau patiko lovyte, tai iki siol lovyteja miega:) kartais ir i manieza nueina pazaist:)

    Esta

  4. 1

    na maniezas visad ir buvo tik maniezas kartais pietu uzmigdavo, o siaip i kaima kieme miegodavo pietu

    vejune

  5. 1

    Nuo mazdaug 6 menesiu.

    Yuki

  6. 1

    tai va va, mano irgi taip atsibunda, ir veideliu i pagalvele ikises stumiasi i prieki. na as kai salia padedu pagalvele tokia nei didele nei maza tai jam nera kaip apsiverst, tai tiesiog sonu pasisukes toliau miega :)

    Greta777

  7. 1

    aaaa, tai gal ir man kazka uzkisti kad neapsiverstu?... nes ji pastoviai atsibunda verkdama tokia poza kaip ropotu

    dntbnt

  8. 1

    na mano maziukui netoli 8men, taip pat vartosi. nakti apsivercia ant pilvo ir atsibunda. todel padedu pagalve nedidele sone, kad neiseitu apsiversti, uztenka ant sono nusisukti, nebeapsivercia ir tada neatsibunda. kazkaip negalvoju as dar apie manieza, ji naudoju kai reikia vaziuoti kazkur :) jei jau stovetu tai jau naudociau, nes lovytes groteliai nera labai auksti :)

    Greta777