• 11ats.

Atsakymai

  1. 3

    scalp serum , penkiolika ampuoliu, penkiolikos dienu kursas, kartu su sampunu ypac gerai jei
    plaukus daznai dazai

    raima

  2. 2

    pasidaryk tokią kaukę ....ramunėlių arbatėlė,medaus šaukštas,citrina.alyvuogių aliejus,kiaušinių trynys..... visą tą masę užtepk ir pabūk kokį pusvalandį,pakartok kelis kartus per savaitę prieš plaunant galvą

    Anonimas

  3. 2

    vitaminus gerkite, sveikai maitinkites, darikite plaukams kauks ivaires, atsistatis plaukai i savo vietas:) daug kam taip buna po gimdymo arba seip vitaminu trukumas:) nesijaudinkite.

    Esta

  4. 2

    man po gimdymo ir plaukai krenta net sruogelem...

    dntbnt

  5. 2

    jei jums pradejo slinkti po gimdymo, tai nieko cia ir nepadarysit :) visoms slenka, tik vienoms daugiau, kitoms siektiek maziau.

    Robertele

  6. 2

    Po gimdymo plaukai pradejo labai slinkti. Nors jau praejo metai ir 8 menesiai, bet vistiek vis dar labai slenka. Irgi nezinau, kas del to padetu :(

    Yuki

  7. 1

    gal del maisto, matyt negauna organizmas vitaminu, gal mazai valgote

    vinipukas

  8. 1

    Naudokite kosmetini zibala, reikia istrinti galvos oda ir palaikyti 10-20min. Tada issiplauti galva kaip visada. Kam parekomenduoju visi padekoja :-) Dar yra geri, nebrangus vitaminai "Grozvita" dabar akcija Euro vaistineje, perkant dovanele-pakabuti duoda :-) Siaip plaukai slenka kai jiems ateina metas atsinaujinti, bet kai per daug slenka ir ilga laika tai reikia griebtis pagalbos.

    Jurginele

  9. 1

    labai padeda vitaminai maxiHair,silicos capsules.taip pat amla aliejus..pabandyk maxihair tikrai veiksmingi.

    skruzdux

  10. 1

    man jau koki geri trys mėnesiai slenka labai plaukai, nebežinau ka daryti, nors naudoju ir geras priemones.šukuotis net bijau kai po kiekvieno šukavio pilnas šepetys plaukų, šnekėjausi su kirpėja tai sake yra daug priežasčių dėl ko slenka plaukai, gali dėl to kad trūksta vitaminų nors atrodo kad vasara ir jų tikrai gauname nemažai nei kaip žiemą arba sakė per daug nervuojamės, gal daug streso gyvenime todėl ir slenka plaukai.

    laimike