Atsakymai

  1. 3

    YAMAHA muzikos mokyklele, bet neilgai mums laikas netiko ir baseina, bet irgi trumpai. Aplamai as is praktikos pasakysiu, kad geriau su vaiku tokio amziaus uzsiiminet namie ir plaukt galima ismokyt ir tuos gestukus ir muzikos pamokeles prasivest, nes patekes i kita aplinka vaikas stresuoja tad nesusikaupia, as uz tai kad lavint name. Su maziuku mes nieko nelankem, lavinom namie.

    vejune

  2. 2

    maniskis labai judrus jam reikia issidukt issilakstyt o aryteja ziema lauke salta,namie kiek galima sedet,yamahos mokyklele buvom nueja jam nepatiko,jam begiot reikia,mastau apie koki futbola.... aktyvesni sporta koki nors=)

    Edi

  3. 1

    ''yamaha'' man patinka, kodel sakot nuo 4m? ten net nuo 6men priima, puiki japonu metodika, jau 50m ja megsta visas pasaulis

    vinipukas

  4. 0

    Šokių studija Basse kviečia prisijungti naujus narius prie jų šaunios komandos!!!! Mano mergaite lanko jau ne pirmus metus ir tikrai labai rekomenduočiau šią studiją kaip užklasinę veikla vaikams:)) Mano vaikas dalyvauja su grupe įvairiuose konkursuose ir čempionatuose yra labai patenkinta draugiškais komandos nariais ir beabejonės profesionaliomis ir geromis treneremis!!! jeigu dar,mamytes, neapsisprendete ar Jūsų vaikas neapsiprende ka veikti po pamokų ar darželio rinkitės šia studiją, aš pasirinkau ir nepasigailėjau!!!:)))
    https://www.facebook.com/basse.sokiu.studija?ref=hl

    Andrejjja

  5. 0

    Mano mergaite tai jau seniai lanko sokiu studija ir yra labai patenkinta, nes daug kur dalyvauja ir laimejimu turi itr treneres labai geros ir profesionalios tikrai rekomenduociau studija BASSE Kaune:) https://www.facebook.com/basse.sokiu.studija?ref=hl

    Andrejjja

  6. 0

    dauguma bureliu ima vaikus tik nuo 4 metu. Jeigu vaikas labai judrus galima ji vezti padukti i vaiku zaidimo kambary.

    Anonimas