• 8ats.

    Kai pragyveni 10 metu..

    Esam jauni apie 27-uosius metus.. Laukiames 5-tas menesis. Dziaugiames.. Bet.. Nuo nestumo pradzios jokiu lytiniu santykiu, is pradziu gydytoja draude, del persileidimo rizikos, nors dbr jau viskas tvarkoje, po to ir patys kazkaip atsalom.. nors nea, atsalom dar daug anksciau.. matomes retai, kas10dienu po 2 dienas..(del komandiruociu) ateiti lyg ir planuojam kartu..kalbam apie vaikus, nama, bet..kartais labiau jauciames lyg brolis ir sesuo..ta prasme, kad nera lytiniu sntykiu.. (kalbu tik apie savo puses jausmus) MYLIU BE PROTO..kai tik pradedu kalbeti, kad nebeapsikabina, nepasako myliu, neveikiam nieko kartu, nenori niekur isvykti.. ir .t.t. pradeda burbeti, kad viskas cia gerai..
    Noreciau kazka sugalvoti kas mus suartintu, ar tiesiog smagiai praleistume laika.. Gal ir lovos reikalai pasitaisytu. Nes dabar tai viskas atrodo tragiska ir labai jautru man.. Gal ir hormonai itakoja, kad keliu sau tokius klausimus..
    Padekit issaugoti jausmus, si zmogu salia, pagerinti santykius..Lauksiu patarimu..
    Netrukus jo gimtadienis..

    Laimute86Jis ir jiĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 5

    Kiek zinau, net labai daug vyru nenori myletis, kai moteris laukiasi. Nesuprantu kodel... Bet juk visokiu budu yra :) Galit jam koki vakara sugalvoti siurpriza :P
    Siaip, is dalies gal ir suprantu, kaip jautiesi, nes pati su vyru retai susitinkam (nes dirba kitoje salyje, o dabar isvis dar keleta menesiu nesimatysim...), tai buna kad net keistai jauciuosi, kai grizta. Butina kazkur kartu, tik dviese nueiti, bent kiek romantiskai praleisti laika. Nes tikrai nenormalu jei vyras su zmona jauciasi kaip brolis su sese :)
    Pabandykit jam paaiskinti, kaip del to jauciates, ko noretumet, ir pan...

    Yuki

  2. 5

    ir man taip viskas atrode per nestuma ir net po gimdymo, tik pas mus santykiai lovoj visad buvo, bet atrode kad kazkas negerai... bet pasitaisius hormonams po puses metu po gimdymo, viskas atrodo kitaip :))

    dntbnt

  3. 4

    ACIU MIELOSIOS UZ ATSAKYMUS, PATARIMUS BEI PATIRTIES PASIDALIJIMUS!
    Siandien jo paklausiau: ar tau neatrodo, kad kazkas tarp musu negerai? na zinai, paskutiniu metu, atsalom.. Jis atsake: bet zinai, tikrai Jus moterys sukat galva ten, kur nieko nera ir net neabejokit, kad tai hormonu poveikis :)))) prikimbat lygioj vietoj, bet zinai nesciosioms atleistina viskas - juokavo..
    Jis prisipazino, bijas, kad vaikuciui akiu neisbadytu :)) as ji suprantu ir nuraminau, kad taip nebuna :)) sake nebutina gultis i lova, kad suprastum su kokia nuostabia busima mama gyveni :)) nuejom kartu pavakarieniauti.. pasivaiksciojom.. kartais tiesiog merginos dazniau nuosirdziai pakalbekim su savo antrosiomis pusemis..ir pasistenkim ramiai paaiskinti kaip mums viskas atrodo.. juk santykiai is to ir lipdomi.. ir tai padeda.. linkiu visoms grazaus laiko su savo brangiausiais.. juk tai graziausi ir brangiausi musu metai..ir kuo senyn, tuo brangyn.. branginkim tai ka turim.. Seima - tai neikainojamas turtas..

    Laimute86

  4. 4

    cia kazkokia gal krize pas visus nes kur nepasisuki visoms ta pati problema kazkas nebetaip atrodo kad juoda kate kelia perbego, seksiu si klausima ydomu ka mamos patars tau nes ir man aktualu labai

    alisija

  5. 3

    Ko gero cia itakoja hormonai :) man ir vis budavo paranoja,kad gal jam kazkas negerai,kad gal jau atsalo jo jausmai.vis klausinedavau jo,lysdavau jam i akis su savo begale klausimu,o jo atsakymas budavo beveik visada tas pats-cia tau taip atrodo :D nors lovos reikalai visada sklandziai vykdavo,nebuvo tokiu-nenoriu ar as pavarges ar man negera :D cia as sakydavau-o jei mazuciui kas bus negerai,o jei persistengsim,o gal negalima daznai myletis ir pan.veliau kai jau artejo paskutines savaites tai abu pergyvenom,mate jis,kad man tai pamaudzia pilva,tai nugara,tai paruosiamieji saremiai kankino,tada jau abu kazkaip stengdavomes susilaikyti nuo sexo :D kai gime vaikas,jam buvo lengvas sokas,baime.nes namie atsirado mazas skruzdeliukas,kurs diktavo savo taisykles :D dabar viskas tvarkoje :) manau po gimdymo jum turetu praeiti.as pati save paranojike buvau pradejus vadinti :D

    mylime

  6. 2

    idomiai, idomiai, as kai buvau nescia visa laika galvojau kad jis man neistikimas, bet cia tik tie hormonai nestumo metu klaidindavo mane, gal jum irgi tai yra tik del to, o tarkim mano draugei buvo panasiai kaip jums nes ji labai sustorejo ir vyras nenoredavo myletis del jos figuros... keista zinoma bet tiesa yra tiesa... na o poto kai ji suplonejo po gimdymo viskas vel susitvarke... keisti tokie vyrai.. o seip gal vyrui kolkas sunku priprasti kad jus nescia, gal byjo myletis kad nepakenkti vaikui, gal seip pasimetes arba su darbais problemos, pasodinkite ji i kampa ir nepaleiskite, sakikyte jog norite viska issiaiskinti nes jaudinates, o kai jaudinates kenkete leliukui,manau viskas susitvarkis kai pasikalbesit nes zmonems reik bendravimo ir nemazai, tik tada viskas keiciasi i gerja puse:) sekmes jums!

    Esta

  7. 2

    O tai jis nenori myletis? Gal bijo pakenkti, visgi nestumo pradzia buvo sunki. Gal uzteks ji itikinti, kad dabar viskas gerai ir galite myletis kiek norit.

    Anonimas

  8. 2

    o tu pamėgink paklausti,ar galėtum man bent karta atsakyti nebumbėdamas tiksliai,be jokių bambėjimų.Nes jei pajusiu ,kad atsakysi nenuoširdžiai,tada vėl neduosiu ramybės,ir bumbėsiu pati kol atsakysi :D ( TIK JOKIAIS BŪDAIS NEPIKTAI )čia tik mano būdo toks būtų varijantas ,kaip daryčiau tik aš,nenoriu kažkam įgrūsti to.
    Pasiūlyk jam eiti pasivaikščioti kur nors,pakalbėkit apie būsimą vaikelį,kokį vardą dėsit,apie būsimus džiaugsmingus vargelius kuriuos teks pajusti,kai vaikas verks .Arba tu net pasakyk,kaip tu jautiesi,kad geriau padėtų tau nusiraminti šiose mintyse,kad tai šiuo metu kaltas nėštumas,per kūrį ateina įvairiausios mintys :)

    Anonimas