• 5ats.

    kas daaret vaikiukui asmens tapt. kortele, arba pasa?ar reikia bendroje eileje laukti su vaikiuku..ir kiek laiko galioja dokumentas?juk vaikai auga greit ir keiciasi..

    ERA29AktualijosĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    labas,
    as dariau savo mazajai siauliuose. daremes kortele, vaikams kur daro korteles ir suaugusiems yra antskiri kabinetai tai kur vaikams ten reikia laukti, bet ten neilgai labai greitai padaro, gali vietoje sumoketi jei turi kortele, bet gali eit iki banko. kaip tau geriau, didziausia buvo problema nusifotkinti nes pazyle niekaip negalejo nulipti nuo ranku bijojo fotkintis. tai mums teko eiti o kur daro nuotraukytes atskirai. idomu kiek tavo vaikui laiko, seip jei dar mazyte tai porai metu tik, po poros turi darytis nauja

    baliutavic

  2. 1

    eilese laukti nereikia, bet iki 5metu jis galioja 2 metus

    juratele

  3. 1

    trumpai labai galioja, jei nesiruosiat keliauti, tai neapsimoka, nes tik 2m galios, o laukti reiks eilese

    vinipukas

  4. 1

    Dariau sunui asmens tapatybes kortele,jam 6 metai,tai galioja 5 metai.O maziukams vaikuciams galioja 2 metus.Padarymo terminas yra 1diena,5 dienos,ir menuo.Mes daremes per 5 dienas,mokejom 70lt.

    laukime

  5. 1

    Dariau pasa kai sunui buvo siek tiek daugiau nei metukai. Dariau skubos tvarka, todel uztruko tik keleta dienu. O galioja du metus.

    Yuki