Atsakymai

  1. 2

    mano drauge juos naudoja ir labai giria,sake anksciau skaudedavo o dabar kaip su ranka nueme visus skausmus...

    ervijota

  2. 2

    As naudojau situs iklotus po gimdymo, ir labai dziaugiuosi. Labai labai patiko:) Leistu galimybes tai naudociau tik juos. Nes kai po ju, pradejau nodot kitus skirtuma tikrai pajutau. Bet cia tik mano patirtis:)

    Vytaute

  3. 2

    Winalite bandziau ir galiu pasakyti tik pacius geriausius atsiliepimus. Taip, kaina aukstesne, taciau prie pora dienu radau analogiskus kur kas zemesne kaina Gentle day irgi su anijonais Kaune parduotuveje prie Kliniku Ecohit. Tikrai verta pabandyti. Apie 9 lt kainuoja

    Beauty

  4. 2

    Aš esu naudojusi šiuos įklotus. Dar ir dabar turiu. Galiu pasakyti, kad įklotai kaip įklotai. Nieko įpatingo. Jei kaina būtų mažesnė, tai naudočiau ir toliau. Bet už 18lt tikrai neketinu jų daugiau pirkti. Na, čia mano tokia praktika. Beje, patebėjau, kad juos giria daugiausiai tos, kurios jais ir prekiauja :)

    trejetukas

  5. 1

    isbandziau anijoninius iklotos,man jie nepatiko ir kaina labai auksta,grizau prie iprastu iklotu

    ruta26

  6. 1

    pastebėjau kas naudoja/o niekas negiria,kad kažką išsigydė,giria tik platintojos:)
    taip sakau,nes pati kažkada buvau susigundžiusi pirkti,tai ieškojau atsiliepimų:)

    emiliukas

  7. 1

    na juos tikrai verta pabandyti. beveik visas moteriska problemas sutvarke. Galiu pasiulyti, kam reikia, po 14-15lt. 867570494 arba l.jureviciene@yahoo.com

    vabalyte

  8. 1
  9. 1

    Na taip, pasiskaičiau aš info internete. Kaip rašo, tai net ir nuo ligų gydo, bet kaina truputį iššaukianti. Bent jau susipažinau su nauja preke, o jeigu bus kokios 'bėdos' tada ir bandysim:)

    elegancija

  10. 1

    va koki aprasyma radau...
    http://winalitevakarai.lt/iklotai-love-moon

    gintarep