• 34ats.

    Kuris metu laikas geriausiai gimdyti?

    Gal yra mamyciu, kurios planavo nestuma? Ir kokiu metu laiku geriausiai vaikuciui ateiti? Ar vasara, kai silta...O gal ziema, vaikuciai buna stipresni...? :) Kokia Jusu nuomone?

    Linute39Nėštumo planavimasĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2
  2. 2
  3. 2

    manau vasara butu geriausia vaikui,patogu gimtadieni sventint nors mamai manau pavasaris butu geriausias

    ervijota

  4. 2

    Mano vaikai yra gimę - vasarį, rugpjūtį ir rugsėjį, bet nematau jokio skirtumo dėl auginimo. Pvz., kuris gimė vasario mėn., tai pirmus du mėn. visai buvo paprasta vežti į lauką, nes buvo mažas ir suvyniojai į "kaldrą" ir išvežei, nei daug rengti, nei daug prieš ką madas demonstruoti reikėjo:) Kiti du - rudeninukai - irgi atėjus žiemai buvo paaugę, tai irgi nėra jau taip sunku išvežti į lauką. Bent jau mano požiūriu, tai svarbiausia yra kiek paprasta yra aprengti. Nes dėl imuniteto, tai vaikučiai visi daugiau ar mažiau serga, nesvarbu koks metų laikas. Pūstels skersvėjis, nesvarbu bus vasara ar žiema , greičiau pasigaus slogytę. O daug sunkiau yra tada, kai reikia leisti į mokyklą, o vaikutis yra gimęs pvz., gruodžio mėn., tai ir galvok, kuriais metais leisti į mokyklą:)))

    elegancija

  5. 2

    Taip,mes planavom antra nestuma ir jis buvo pradetas su labai didele meile:) Sunus pasibelde i si pasauli pavasario pabaigoje,tad teko visa nestuma pravaikscioti po paltais ir kailiniais:(,o dar ir laikas-ziema-pilnas visokiausiu ligu,tad antraji nestuma mes tikrai planavom ir as labai norejau su pilvuku pasivaikscioti vasara. Antroji atzalele gime vasaros pabaigoje. Tiesa,pirmas vaikutis staigmena,o antras- suplanuotas.

    sapriene

  6. 2

    Manau visi metai geri gimti vaikuciui, bet as labai norejau, kad mano vaikutis gimtu vasara, kaip ir mes su vyru, taciau taip neisejo, atejo musu sunelis rudeni i si pasauli :)

    Indruke

  7. 2

    mes gimem ziema bet kita nestuma planuociau pavasariui kad gimtu aisku jai iseis.

    mamyciuke

  8. 2

    as uz pavasari ir vasaros pradzia!

    cindy

  9. 2

    cia manau nera pats svarbiausias dalykas, gimdymu:)))svarbu, vaikutis sveikas gimtu:)) gal kas ir planuoja, kad va butent tada ir tada noreciau susilaukti, bet mes tai nei vieno gimdimo neplanavom, butent, kazkokiam laikotarpiui.o gavosi visai puikiai, visa seimynele musu pavasarinukai:)))))ir man pats geriausias, leliuka gimdyti:))) zeima turbut nelabai noreciau, salta:(

    ievutek

  10. 1