• 4ats.

    3 m vaiko kojyciu ir rankyciu berimas, kaip manote tai gali buti kokia nors alergija nuo vaistu ar kokios ligos pozymis. Tymais, vejaraupiais ir kt. dar nesirge

    Penktadieni sunui sukilo temperatura, gydytoja pasake kad tai nuo gerkles, ji raudona. Sestadieni temperatura nukrito. O siandien pastebejau raudonu spuogeliu berimus ant koju ir rankyciu. Sergant naudojome Aflubino lasiukus ir purskala Tantum verde. Kaip manote tai galejo buti nuo vaistu ar kokie vejaraupiai, nes jeis dar nesame sirge.

    ginntaSveikataĮsimintasĮsiminti

Atsakymai

  1. 2

    Geriausia eiti pas gydytoja, ten apziures vaikuti ir nusius pas tinkama specialista, o cia nematant nei berimo nei ko, vien tik is aprasymo sunku ka pasakyti..

    Pabuciuok

  2. 2

    Mums ispanijoj buvo sukilus temperatura isbertos rankytes kojytes sikniukas ir burnyte. Tsi ta liga vadinos ispanuskai usvertus ranku ir burnos virusaa. Ji praejo negydoma. Bet buna kad uzsitesia draugu vaikiukui peraugo i skarkatina.

    wiktoriuke

  3. 2

    Na man,kai dabar vis meningokokas karts nuo karto pasikartoja,tai man tokie berimai siauba kelia.Mano vaikui buvo alergine reakcija i virusa(buvo ir temperatura),tai buvo pabertas visas kunelis panasiai,kaip tridienes karstines.

    grirute

  4. 2

    bet kokiu berimu reikia kreiptis į gydytojus,kaip šiandieną važiuoti į priimajį.Nes privaloma kortelėje žymėti kokios ligos persirgtos

    Anonimas